Getuța Sterp și soțul ei au stârnit valuri de emoție și speculații pe rețelele de socializare după ce au postat o imagine care i-a făcut pe fani să creadă că tânăra este însărcinată. Internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii, iar această postare a generat numeroase reacții din partea celor care o urmăresc cu drag pe Getuța Sterp.

Getuța Sterp și soțul ei au postat o imagine emoționantă pe rețelele de socializare

Geta Sterp, sora cea mică a lui Culiță Sterp, a împărtășit o imagine pe pagina sa de Instagram în care apare alături de soțul ei. În fotografia respectivă, cei doi se îmbrățisează tandru, iar Sebastian îi ține mâna pe burtică partenerei sale. Această poză a creat un val de speculații printre fanii cuplului, mulți dintre aceștia crezând că Getuța ar fi însărcinată.

Reacțiile nu au întârziat să apară în secțiunea de comentarii, iar una dintre fane a scris: „Aveți un bebe!”. Cu toate acestea, până în prezent, Getuța Sterp nu a făcut nicio declarație oficială privind o posibilă sarcină.

Reclamă

În trecut, Getuța Sterp a împărtășit cu fanii săi detalii despre momentele în care se simte lipsită de energie și fără chef de a ieși din casă. Tânăra a mărturisit că soțul său, Sebastian, este mereu alături de ea în astfel de clipe și reușește să o facă să se simtă mai bine. Cu o relație solidă și plină de susținere reciprocă, cei doi au reușit să rămână un exemplu pentru mulți fani care îi urmăresc cu sufletul la gura.

Geta Sterp, replică tăioasă pentru Mara Bănică

Pe de altă parte, relația dintre Geta Sterp și Mara Bănică pare să fi devenit tensionată după ce aceasta din urmă a făcut unele declarații controversate pe rețelele de socializare. Geta Sterp i-a răspuns dur jurnalistei, afirmând că familia sa nu a tratat niciodată pe nimeni cu dispreț și că vor avea o confruntare în instanță pentru a clarifica situația. Această polemică a stârnit interesul publicului și a adus în prim plan aspecte mai puțin cunoscute despre relațiile dintre diferite personalități.

Getuța Sterp și soțul ei au reușit să captiveze atenția fanilor lor cu postările lor emoționante pe rețelele de socializare, iar speculațiile și reacțiile internauților continuă să fie la ordinea zilei. Pentru moment, tânăra păstrează discreția în ceea ce privește viața sa personală, lăsându-i pe fani să aștepte cu sufletul la gură următoarele informații despre ea și despre relația cu soțul său.