Într-o dezvăluire neașteptată, Gigi Becali, cunoscutul om de afaceri și patronul clubului de fotbal FCSB, a recunoscut că este căsătorit cu o rudă de gradul al treilea, Luminița Becali. Acest fapt, necunoscut de mulți, scoate în evidență tradițiile familiale păstrate de decenii în familia machedonă a lui Becali.

Când a întâlnit-o pe Luminița, Gigi Becali avea 26 de ani, iar ea doar 14. Relația lor, începută într-un mod tradițional, a fost aranjată de familiile ambilor, urmând obiceiurile străvechi ale comunității machedone. „O știu de când avea 14 ani, pentru că bunicii noștri trăiau în aceeași casă. Suntem veri de gradul al treilea,” a declarat Gigi Becali, evidențiind rădăcinile profunde ale acestei uniuni în tradițiile familiale.

Reclamă

Respectarea Tradițiilor și a Normelor Bisericești

Gigi Becali, un om profund religios, a subliniat că mariajul său nu a încălcat nicio regulă bisericească, căsătoria între rude de gradul al treilea fiind permisă. Această declarație reflectă nu doar atașamentul său față de tradiții, ci și respectul pentru normele religioase care guvernează viața sa personală și familială.

Pentru Gigi Becali, familia este un element central al existenței sale. Căsătorit din 1994 cu Luminița, Becali a pus întotdeauna un accent deosebit pe valorile familiale și pe importanța de a menține tradițiile. „Pe mine mă interesează familia, asta e cel mai important, tot ce îți rămâne, familia și copiii,” a afirmat Becali, subliniind rolul esențial al familiei în viața sa.

O Viață Construită pe Tradiție și Valori Familiale

Gigi Becali, unul dintre cei mai bogați români și un latifundiar recunoscut, este un exemplu de om care a reușit să îmbine succesul în afaceri cu o viață personală profund ancorată în tradiții și valori familiale. Căsătoria sa cu Luminița, o rudă de gradul al treilea, nu este doar un simbol al aderenței la obiceiurile strămoșești, ci și o dovadă a respectului său profund pentru credința și familia sa. Într-o lume în continuă schimbare, povestea lor de dragoste rămâne un exemplu de stabilitate și fidelitate față de rădăcinile culturale și spirituale.