Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit recent, în cadrul unei emisiuni la Antena 3 CNN, previziunile sale astrologice pentru perioada până pe 15 iulie 2024. În această analiză profundă și detaliată a runelor, fiecare zodie are parte de predicții specifice, de la noi începuturi la protecție spirituală sau provocări emoționale.

Pentru nativii din Berbec, previziunile sunt extrem de favorabile. Cartea „steaua” simbolizează începutul unei noi acțiuni și succesul în domeniul profesional. Se preconizează o realizare materială pozitivă, iar întâlnirea cu o persoană mai în vârstă va pune bazele unei relații de lungă durată. Aceasta perioadă poate fi una de împlinire și stabilitate, atât profesională cât și personală.

Nativii din Taur se bucură de o energie bine canalizată și determinare. Cartea „roșu” indică forță activă, dominarea situațiilor cotidiene și o combativitate care aduce reușite. Pe plan amoros, atracția fizică și magnetismul Taurilor sunt la cote înalte. Aceasta este o perioadă favorabilă pentru consolidarea relațiilor și obținerea succesului în viața de zi cu zi.

Reclamă

Racii sunt într-o perioadă de renaștere. Cartea „galben” aduce vești bune și schimbări pozitive. O întâlnire neprevăzută poate aduce o iubire fulgerătoare pentru Racii singuri, iar situațiile dificile create anterior pot fi acum rezolvate. Întoarcerea unor persoane dragi va aduce bucurie și reconectare.

Leii beneficiază de o protecție puternică simbolizată de cartea „albul”. Aceasta sugerează sprijin din partea unei personalități marcante care va ghida spiritual Leii. Este o perioadă de încredere și progres, în care Leii ar trebui să se bazeze pe intuiție și sprijinul celor din jur.

Pentru Fecioare, perioada este mai dificilă. Cartea indică necesitatea unei transformări profunde și sfârșitul unei situații dificile. Acceptarea schimbării este esențială pentru a depăși momentele grele și a trăi o renaștere autentică.

Balanțele se confruntă cu o a doua săptămână tumultuoasă. Situațiile tensionate, furia și orgoliul rănit sunt principalele provocări. Este important să manifeste prudență și înțelepciune pentru a evita rupturile violente și disputele.

Scorpionii sunt în fața unor alegeri dificile. Cartea „semilunelor” indică ezitare și neliniște. Rivalitatea și dualitatea sunt aspecte predominante, ceea ce impune o perioadă de reflecție înainte de a lua decizii importante.

Pentru Săgetători, cartea „triunghi” sugerează o reuniune de familie mult așteptată. Comunicarea prin scrisori, telefoane sau deplasări va juca un rol crucial. Atracția intelectuală și fizică va aduce emoții intense și așteptări mari.

Capricornii se confruntă cu trădare și abandon. Cartea negativă preconizează o perioadă de încercări grele, în care nativii se pot simți prizonieri ai situației. Este important să rămână vigilenți și să caute soluții pe termen lung.

Vărsătorii au parte de schimbări pozitive și relații noi. Cartea „zborul” aduce prietenie și sentimente altruiste. Vizitele și relațiile amicale vor aduce satisfacție, iar pentru a atrage persoana dorită, Vărsătorii trebuie să facă primul pas.

Pentru Pești, luna este simbolul dominant. Această perioadă aduce visare, introspecție și amintiri. Nativii trebuie să rămână conectați la realitate și să evite pasivitatea. Emotiile puternice vor domina, iar reevaluarea trecutului este esențială pentru o mai bună înțelegere a prezentului.