Astrologul Neti Sandu a prezentat la știrileprotv, previziunile astrale pentru ziua de joi, 6 iunie 2024. Potrivit horoscopului, trei zodii vor avea parte de noroc din plin, atrăgând banii ca un magnet și având oportunitatea de a-și schimba viața.

Pentru nativii din zodia Berbec, se anunță o escapadă turistică plină de surprize plăcute. De asemenea, există posibilitatea luării unei decizii majore legate de casă sau de familie, precum achiziționarea unei noi locuințe pentru a face față unei familii în creștere.

Nativii din zodia Taur vor fi favorizați de venirea banilor, prin semnarea unui contract care le va aduce câștiguri consistente pe parcursul unui an. Astfel, se anunță un confort financiar pe termen lung și posibilitatea de a face investiții care să le asigure un statut financiar stabil.

Reclamă

GEMENI

Pentru nativii din zodia Gemeni, se anunță o reușită remarcabilă, posibil prin semnarea unui contract sau printr-o sumă de bani neprevăzută. De asemenea, se preconizează împlinirea unei dorințe și primirea unei invitații la un city break, alături de persoane dragi.

Astfel, conform previziunilor astrologice ale lui Neti Sandu, zodiile Berbec, Taur și Gemeni se pot aștepta la schimbări benefice în plan financiar și personal în această perioadă. Astrologul subliniază importanța de a fi deschiși la oportunitățile care se ivesc și de a profita la maximum de ele.