Tragedie la Mangalia: Tânăr drogat provoacă un accident fatal – Monica Tatoiu dezvăluie legături neașteptate.

Accidentul devastator din 2 Mai

Reclamă

Într-o tragedie care a zguduit comunitatea din 2 Mai, lângă Mangalia, Vlad Pascu, un tânăr în vârstă de 19 ani, a provocat un accident fatal în timp ce se afla sub influența drogurilor. După ce s-a urcat la volanul mașinii tatălui său, Pascu a lovit un grup de tineri, provocând decesul a doi dintre ei, în vârstă de doar 20 de ani. Conform declarațiilor, după accident, Vlad a fugit de la locul incidentului și a încercat să-i inducă în eroare pe polițiști, sugerând că ar fi lovit o vacă sau o pasăre.

Luminița Popescu, avocata lui Vlad Pascu, a oferit detalii referitoare la starea tânărului post-accident: „El a realizat ceea ce a făcut și îi pare rău. Nu este nici tipul de persoană despre care s-a vehiculat în zona online.”

O familie cu secrete?

În ciuda declarației avocatei care a susținut că familia Pascu nu este una bogată, sursele jurnaliștilor de la stiripesurse.ro sugerează altceva. Atât mama cât și tatăl lui Vlad par să aibă afaceri prosperă și proprietăți de valoare.

Adăugând o altă dimensiune acestei tragedii, Monica Tatoiu, o personalitate publică cunoscută, a intervenit cu informații surprinzătoare. Ea susține că a avut mai multe conflicte cu Mihai Pascu, tatăl lui Vlad, în trecut. „Tatăl lui amenința că ne omoară… Voiam să salvăm un parc, niște copaci, niște păsări. Ne amenința pentru că îl împiedicam să pună mâna pe pepiniera Bucureștiului.”

Monica Tatoiu sugerează că familia Pascu are relații puternice care ar putea influența investigația și eventuala pedeapsă a tânărului. Aceasta a transmis că Mihai Pascu a încheiat o afacere de 17 milioane de euro, bani primiți cash în fața unui notar ulterior condamnat.

Implicații și repercusiuni

În acest moment, în timp ce Vlad Pascu se află în arest, multe întrebări rămân fără răspuns. Comunitatea, devastată de pierderea celor doi tineri, caută răspunsuri și dreptate. Între timp, dezvăluirile Monicăi Tatoiu adaugă un nou strat de complexitate și tensiune la această situație tragica.

Această tragedie ne reamintește de fragilitatea vieții și de importanța deciziilor pe care le luăm. De asemenea, subliniază importanța legăturilor și influențelor din spatele scenei în societatea noastră.