Cântărețul Jador a stârnit valuri de emoție printre fanii săi cu imagini incendiare alături de iubita sa, Oana Ciocan. Gesturile romantice și declarațiile de dragoste ale artistului au ridicat întrebări cu privire la o posibilă sarcină. Toată lumea se întreabă dacă cei doi se pregătesc să devină părinți.

Jador și Oana Ciocan, o poveste de dragoste pasională

Este deja cunoscut faptul că Jador este îndrăgostit până peste cap de Oana Ciocan. Cântărețul pare să fi găsit femeia care i-a cucerit inima și pe care o vede alături de el pentru tot restul vieții. Fotografiile publicate recent îi surprind pe cei doi în ipostaze romantice și pline de pasiune, fără a se mai ascunde.

Artistul nu a ezitat să afișeze iubirea pe rețelele de socializare, așteptând cu nerăbdare momentul de a deveni tată. Declarația lui Jador a lăsat fani cu sufletul la gură, speculând dacă acest lucru confirmă o posibilă sarcină a iubitei sale, Oana Ciocan.

Reclamă

Căsătoria și fericirea în doi

Pe lângă declarațiile de dragoste și gesturile romantice, Jador și Oana Ciocan se pregătesc de un alt pas important în relația lor: căsătoria. Căntărețul a confirmat faptul că nunta este în planuri și că face totul din dragoste pentru a-i face pe plac iubitei sale.

Într-un podcast, Jador a mărturisit că nu este un mare fan al petrecerilor, dar că este dispus să facă totul pentru fericirea Oanei Ciocan. Cu toate acestea, artistul pare să se bucure din plin de planurile de viitor alături de logodnica sa și este hotărât să facă totul pentru ca relația lor să fie una de vis.

Cu fiecare postare pe rețelele de socializare, Jador și Oana Ciocan își țin fanii în suspans și le stârnesc curiozitatea cu privire la următorul pas în relația lor. Toată lumea așteaptă cu sufletul la gură următorul capitol din povestea lor de dragoste incendiară.