Lidia Buble, cunoscuta cântăreață româncă, a făcut valuri în presa de specialitate cu ultimele declarații despre viața sa personală. Artista a vorbit deschis despre relația sa cu Horațiu Nicolau, cel care i-a furat inima.

Într-un interviu pentru Playtech, Lidia a dezvăluit că s-a retras pentru o perioadă și că nu mai participă la evenimente publice. Aceasta a mărturisit că se simte ca o mamă care își lasă puii acasă atunci când este departe de casa părintească din Ardeal.

Mai mult decât atât, Lidia Buble a vorbit și despre pasiunea sa pentru gătit, dezvăluind că a devenit o adevărată specialistă în bucătărie. Aceasta îi gătește des iubitului ei, Horațiu Nicolau, și a afirmat că este gata de măritat.

Reclamă

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a ales să-și trăiască povestea de iubire departe de ochii curioși ai presei. Cu toate acestea, artista a declarat că este extrem de fericită alături de Horațiu Nicolau, cel care o face să zâmbească în fiecare zi. Despre acesta, Lidia a spus că este omul care i-a câștigat inima și că sunt fericiți împreună.

Lidia Buble, Viitoare Mireasă?

În cadrul interviului, Lidia Buble a făcut și o dezvăluire surprinzătoare despre planurile sale de viitor. Artista a afirmat că este gata de măritat și că atunci când va veni momentul, va fi pregătită să îmbrace rochia de mireasă. Cu toate acestea, încă nu este cazul, iar Lidia a menționat că o va face atunci când va veni momentul potrivit.

Lidia Buble a reușit să surprindă pe toată lumea cu aceste declarații și să demonstreze că este o femeie puternică și determinată, atât pe plan profesional, cât și personal. Fanii artistei sunt cu siguranță nerăbdători să o vadă într-o rochie de mireasă și să fie martorii unei noi etape din viața ei.