Două românce au murit în Italia în urma unor viituri puternice, fiind găsite îmbrăcate în rochii de mireasă. Mama uneia dintre fete a făcut declarații șocante, acuzând că nimeni nu le-a salvat în momentul tragediei.

Mama îndurerată și declarațiile dureroase

Mama Patriziei, una dintre româncele decedate, a fost devastată de pierderea fiicei sale. Aceasta a făcut declarații cutremurătoare, remarcând că nimeni nu a intervenit pentru a le salva pe fete în timpul viiturilor. Femeia a criticat faptul că cei prezenți la fața locului au ales să filmeze tragedia în loc să ofere ajutor.

Mama fetei a subliniat că Patrizia a sunat la numărul de urgență 112 de mai multe ori și a lăsat datele sale, cerând să fie chemată mama ei. Cu toate acestea, niciunul dintre martorii tragediei nu a intervenit pentru a salva viața tinerelor. Astfel, mama Patriziei a exprimat frustrarea și dezamăgirea față de lipsa de reacție din partea celor din jur.

Reclamă

Anchetă în curs după tragedie

Moartea celor două românce în Italia a generat o anchetă pentru a clarifica circumstanțele în care s-a produs tragedia. Autoritățile investighează modul în care s-au desfășurat operațiunile de salvare și dacă există suspiciuni legate de intervenția sau întârzierea elicopterului de salvare.

Deși oamenii legii din Italia nu au semnalat nereguli sau întârzieri în intervenție, investigația urmează să ofere clarificări privind acțiunile întreprinse în timpul tragediei. Se dorește elucidarea tuturor aspectelor legate de decesul celor două românce și identificarea eventualelor erori sau întârzieri în intervenția de salvare.

Tragedia din Italia care a dus la moartea a două românce a stârnit emoție și neliniște în comunitatea locală. Declarațiile șocante ale mamei uneia dintre fete aruncă o lumină asupra lipsei de reacție și implicare a celor din jur în momentele critice. Ancheta în curs urmează să ofere clarificări și să stabilească eventualele responsabilități în această tragică împrejurare.