Lead: De câțiva ani, cântăreața de muzică populară Maria Ciobanu a părăsit România și s-a mutat în Statele Unite ale Americii, la recomandarea medicilor. Această decizie a fost luată în urma diagnosticării cu o formă acută de astm. Gheorghe Turda, un apropiat al artistei, a oferit mai multe detalii despre stilul de viață pe care acesta îl duce în această țară.

Maria Ciobanu, una dintre cele mai îndrăgite interprete ale muzicii populare românești, a fost diagnosticată cu o formă acută de astm, iar medicii i-au recomandat să se mute în Statele Unite ale Americii, datorită climatului mai blând de acolo. Astfel, artista a părăsit România și s-a stabilit în SUA acum câțiva ani.

Gheorghe Turda dezvăluie detalii inedite

Gheorghe Turda, cunoscut cântăreț de muzică populară și un apropiat al Mariei Ciobanu, a vorbit despre stilul de viață pe care acesta îl duce în Statele Unite. La vârsta de 85 de ani, Maria Ciobanu este încă foarte activă și implicată în gospodărie. Aceasta își ajută fiica cu toate treburile casnice și este extrem de harnică. De asemenea, Turda a mărturisit că Maria Ciobanu gătește extraordinar de bine și este o excelentă bucătăreasă.

Reclamă

Cu un elan și o dedicare demne de invidiat, Maria nu se odihnește după un spectacol sau o petrecere, ci se trezește devreme în fiecare dimineață și se ocupă de grădinărit. Aceasta scotea rădăcini de pomi și planta flori în locul lor, cosind iarba și având grijă de aspectul impecabil al locuinței sale.

O legătură specială

Gheorghe Turda a subliniat și legătura specială pe care o are cu Maria Ciobanu, nu doar prin prisma colaborării lor pe scenă, ci și prin legăturile de familie. Cei doi sunt nași, iar Maria Ciobanu a cântat la nunta lui Turda. Aceștia au fost în turnee împreună, inclusiv în vizitele lui Nicolae Ceaușescu în comunitatea de români din America.

Relația dintre cei doi a depășit barierele profesionale, iar Turda a dezvăluit că Maria este cumnata sa, fiind căsătorită cu solistul Florea Burnea, care a trecut în neființă în urmă cu un an. Totodată, cântărețul a subliniat că Mircea Cîmpeanu, fost jucător și antrenor de baschet, este cel mai potrivit bărbat pentru Maria Ciobanu, deoarece o iubește și o respectă foarte mult.

Astfel, Maria Ciobanu, o artistă complexă și o mamă excepțională, continuă să impresioneze prin talentul său muzical și prin energia debordantă pe care o manifestă în viața de zi cu zi, alături de familia sa în Statele Unite ale Americii.

Dorim să transmită mulțumiri pentru informațiile oferite lui Gheorghe Turda și ego.ro pentru interviul realizat cu acesta.