Oana Roman, fiica cunoscutului interpret Dan Bittman și soția omului de afaceri Marius Elisei, a dezvăluit un episod amuzant în cadrul emisiunii de televiziune. În timp ce menajera sa făcea curat în locuință, aceasta a descoperit jucării sexuale ascunse într-unul dintre sertarele casei. Vedeta a mărturisit că nu avea nicio idee despre existența acestora și a fost la fel de mirată ca și menajera sa când a aflat despre descoperirea acesteia.

„Nu mă uit, nu știu eu d-astea! Cu biciul se dă încet, elegant. Acum vreo 15 ani mergeam la ziua lui Nicu Gheară și făcea o tombolă, toate femeile trăgeau un bilet și primeau un cadou, ceva scump. Se mai aflau și cadouri de la sex-shop. Eu am câștigat, în 90% din cazuri, numai obiecte din acestea. Le puneam deoparte și persoana care îmi făcea curat a găsit vreo 10 jucării, era șocată”, a povestit Oana Roman.

Reclamă

Oana Roman și achiziția vilei de 160.000 de euro

La sfârșitul lunii august, Oana Roman a achiziționat o vilă în valoare de 160.000 de euro. Casa care dispune de o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați, patru dormitoare, două livinguri, garaj, terase și o curte de 1.000 de metri pătrați a fost cumpărată pentru a oferi un spațiu mai mare mamei sale, care va locui împreună cu Oana și soțul său.

„Sunt foarte bucuroasă, chiar este o realizare pentru mine. Dumnezeu m-a ajutat foarte mult, am găsit o casă superbă care are în jur de 300 de mp, 4 dormitoare, 2 livinguri, garaj, terase şi o curte de 1.000 de mp. Avem o livadă frumoasă cu piersici, caişi, meri, dar şi o vie, chiar suntem norocoşi. Ne vom muta acolo în noiembrie pentru că vom face lucrări de amenajare care vor dura două luni. Mama va avea spaţiul ei. Abia aştept să petrecem Crăciunul în casă nouă. Va mai dura puţin până ne mutăm definitiv. Abia aştept să îl duc pe Bubble, căţelul nostru, acolo. O să ne mai luăm probabil un câine, eu îmi doresc un labrador, la iarnă o să facem om de zăpadă. Clar va fi altă viaţă și abia așteptăm”, a declarat Oana Roman pentru click.ro.

Oana Roman este o persoană deschisă și sinceră, care nu se sfiește să povestească despre experiențele sale. Episodul cu menajera care a găsit jucăriile sexuale ale vedetei a fost unul amuzant care a stârnit reacții diverse din partea publicului. Cu toate acestea, Oana Roman a trecut peste acest moment și se concentrează acum pe amenajarea noii sale case, care va fi un spațiu confortabil și primitor pentru ea, soțul său și familia lor.