București, 3 martie 2022 – Monica Tatoiu (61 de ani), cunoscută femeie de afaceri și personalitate publică, trece printr-o perioadă dificilă, fiind în doliu după trecerea în neființă a unui prieten apropiat. Acesta nu era doar un om de încredere în viața Monicăi Tatoiu, ci și nașul său și al soțului ei, cu ocazia aniversării a 25 de ani de căsnicie.

Potrivit informațiilor obținute de la cancan.ro, Monica Tatoiu a suferit o pierdere grea în ziua de sâmbătă și a vrut să împărtășească durerea sa cu prietenii săi. Dispariția prietenului său drag, Mihai Sasu, în vârstă de doar 39 de ani, a fost o lovitură neașteptată și profundă pentru Monica Tatoiu.

Momentan, femeia de afaceri nu a dezvăluit detalii despre cauza decesului prietenului său, păstrând tăcerea în aceste momente dificile. Cu toate acestea, este evident că pierderea este una profundă și că Monica Tatoiu trece printr-o perioadă de durere intensă.

Reclamă

Lupta personală a Monicăi Tatoiu cu boala și determinarea de a merge înainte

Monica Tatoiu, o femeie puternică și combativă, a trecut prin momente dificile în viața sa, inclusiv în ceea ce privește sănătatea ei. Într-o declarație făcută acum câțiva ani, Monica Tatoiu a mărturisit că a fost diagnosticată cu cancer în faza a doua la vârsta de 23 de ani.

În ciuda acestei provocări, Monica Tatoiu a găsit puterea de a lupta și a depășit momentul dificil cu ajutorul unor prieteni apropiați ai tatălui său. Cu toate acestea, boala a revenit în viața sa acum trei ani și, de data aceasta, perspectivele nu sunt atât de optimiste.

Monica Tatoiu a dezvăluit că se confruntă cu o problemă la șold, care în viitorul apropiat ar putea duce la o mobilitate redusă, posibil chiar la nevoia de a folosi un scaun cu rotile. Cu toate acestea, Monica Tatoiu își menține dorința de a trăi la maxim și de a se bucura de activitățile care îi aduc bucurie, cum ar fi schiatul și dansul.

Un prieten drag plecat mult prea devreme

Pierderea nașului și prietenului său drag, Mihai Sasu, în vârstă de doar 39 de ani, a fost un șoc pentru Monica Tatoiu. Dispariția prematură a acestui om de încredere lasă un gol în viața Monicăi Tatoiu și a celor din jurul său. Detaliile privind circumstanțele decesului lui Mihai Sasu nu au fost dezvăluite de către Monica Tatoiu în acest moment dificil.

Monica Tatoiu alege să-și păstreze durerea în intimitatea sa, dar este clar că trecerea în neființă a nașului său și a unui prieten drag au lăsat o amprentă adâncă asupra sa. În aceste momente de doliu, este important ca ea să primească sprijinul și compasiunea celor din jurul său.


Monica Tatoiu, femeia de afaceri și personalitate publică cunoscută, trece printr-o perioadă dificilă după pierderea nașului și prietenului său drag, Mihai Sasu, la vârsta de 39 de ani. Dispariția prematură a acestui om de încredere reprezintă o lovitură dureroasă pentru Monica Tatoiu și pentru cei apropiați ei. În aceste momente grele, Monica Tatoiu merită respectul și sprijinul comunității în care activează.