Oana Moșneagu și Vlad Gherman au făcut nuntă pe 2 iunie și încă se mai vorbește despre evenimentul grandios la care au participat o mulțime de vedete. Cei doi miri au avut și nași celebri, pe talentata actriță Anca Sigartău și pe soțul ei, Dragoș Pandele. Uite cât de emoționați au fost, cu toții, la cununia religioasă!

Anca Sigartău, o nașă emoționată la slujba din biserică

Toți ochii au fost ațintiți asupra mirilor, dar și nașii merită momentul lor de glorie. Anca Sigartău și soțul ei, Dragoș Pandele, i-au condus la altar pe cei doi tineri și au trăit cu emoții și cu evlavie ceremonia religioasă. Se poate vedea în imaginile de mai jos cât de impresionată a fost Anca de slujbă. Elegantă, într-o rochie vaporoasă, lila, cu sandale cu toc, actrița a fost o prezență rafinată.

Anca e colegă de seriale cu finii ei, o urmărește toată lumea, la Antena 1, în rolul personajului pitoresc Nuți Achim, din „Adela”, dar puțini sunt cei care îl cunosc pe soțul ei, Dragoș Pandele. Cei doi au fost de bază și în rol de nași, dar și în rol de entertaineri, pe ringul de dans. Au dansat și s-au simțit bine alături de tinerii lor fini.

Reclamă

La nunta Oanei și Vlad Gherman a venit aproape întreaga distribuție a serialelor de la Antena 1. I-am văzut pe Ioana Blaj cu soțul ei, Ducu Ion, îmbrăcați amândoi în alb, deși există voci care spun că nu se face așa ceva la o nuntă, pe Elena Mogîldea și pe soțul ei, Bubu Cernea, pe Oana Zara și pe Bogdan Medvedi, pe Ștefan Floroaica și pe iubita lui, Sânziana Negru, dar și pe Ana Bodea cu Valentin Butnaru.

Actrița Ioana Blaj și soțul ei, regizorul Ducu Ion, fiul Ruxandrei Ion, au primit o mulțime de comentarii în care oamenii îi apostrofau pentru că au încălcat această regulă nescrisă, de a merge în alb la o nuntă.

Cine este nașul Dragoș Pandele, soțul Ancăi Sigartău

În 2016, actrița Anca Sigartău a mai dat o șansă iubirii cu acte și s-a măritat cu Dragoș Pandele, pe care îl descrie ca fiind cel mai bun prieten al ei. Într-un interviu pentru revista Taifasuri, Anca Sigartău a creionat portretul omului iubit, care a fost și consilierul ei personal pe probleme de marketing, pe vremea când actrița ocupa postul de manager al Teatrului Municipal „Bacovia”, din Bacău (2015-2016), potrivit Adevarul.ro.

Anca Sigartău are trei copii, o fată și doi băieți, toți cu primul său soț, omul de afaceri Tito Abbab, de care a divorțat cu ani în urmă.

„Pentru soțul meu, muzica este foarte im­portantă. Dragoş e un om cu pasiune pentru muzică, care apreciază și încurajează „concertele” mele ad-hoc. Este fe­ricit când cânt și asta mă bucură foarte ta­re. La noi în casă este aproape în perma­nență muzică, fie cla­sică, fie jazz.

Ne fa­cem cadou unul al­tuia mici audiții mu­zicale (…) Lecturile solide, educația serioasă, studiul permanent, binecuvântările Sfin­telor Liturghii de duminică, ce ne luminează începuturile de săptămână, fac din relația noastră o poveste de dragoste pe care amândoi o scriem și o descoperim în fiecare zi…”, declara Anca Sigartău pentru Taifasuri.