Nea Mărin, unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți oameni de televiziune din România, a fost alături de publicul larg în ultimii ani ca jurat la mai multe show-uri televizate. Însă, recent, au apărut zvonuri conform cărora acesta ar dori să se retragă din lumea televiziunii. În urma acestor zvonuri, nepotul lui, Alex Leonte, a lămurit situația și a dezvăluit că Nea Mărin și-a depus deja dosarul de pensionare, însă, cu siguranță, acesta nu va renunța la muncă și la pasiunea pentru dans.

Stil de viață sănătos și pasiune pentru dansul și televiziunea
Nea Mărin, la baza sa fiind coregraf, a reușit să se facă remarcat în lumea televiziunii și să aibă un rol important în multe emisiuni tv. În prezent, acesta are chiar și propria emisiune la Antena 1, urmărită cu drag de foarte mulți telespectatori.

Reclamă

Deși a depus dosarul de pensionare, nepotul său, Alex Leonte, a subliniat că acesta nu va renunța la muncă și la pasiunea pentru dans. Fiind un perfecționist în general, Nea Mărin este blând cu concurenții săi și se implică la maximum în spectacolele la care participă. Așadar, chiar dacă oficial iese la pensie, acesta nu va renunța la dragostea sa pentru dans și televiziune.

Un stil de viață echilibrat și activ
La cei 65 de ani ai săi, Nea Mărin se bucură de o formă fizică foarte bună, grație stilului său de viață echilibrat, de care nu se abate niciodată. Acesta își petrece diminețile alături de nepoții săi și îi duce la școală, apoi își dedică timpul pentru o sesiune de înot și gimnastică în apă. După aceea, își ia bicicleta și se plimbă prin parc, iar acasă își continuă activitățile de bunic și de grădinar.

Nea Mărin este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți oameni de televiziune din România. Chiar dacă a depus dosarul de pensionare, acesta nu va renunța la muncă și la pasiunea pentru dans și televiziune. Stilul său de viață echilibrat și activ îi permite să rămână în formă fizică și mintală bună, fiind o inspirație și pentru generațiile mai tinere.