Neti Sandu, binecunoscuta prezentatoare a rubricii Horoscop de la PRO TV, a avut parte de mai multe întâmplări ciudate în ultima perioadă. Într-un interviu recent, vedeta a povestit despre câteva dintre acestea, dezvăluind o experiență cu adevărat neobișnuită care a avut loc chiar pe stradă.

Mărturisiri despre viața personală a lui Neti Sandu

Neti Sandu a fost întotdeauna discretă în ceea ce privește viața sa personală, dar în interviul acordat recent, a decis să dezvăluie câteva aspecte mai puțin cunoscute. Una dintre poveștile fascinante se referă la ziua sa de naștere.

Vedeta s-a născut pe data de 23, însă medicul i-a recomandat mamei sale să înregistreze data de 24 pe certificatul de naștere. Motivul? Neti s-a născut la ora 00:30, așa că schimbarea datei a fost o recomandare firească. Acest detaliu aparent nesemnificativ a devenit însă o anecdotă interesantă legată de destinul acesteia.

Reclamă

De asemenea, Neti a povestit despre provocările legate de jobul ei la PRO TV, unde prezintă rubrica Horoscop în fiecare dimineață. Vedeta trebuie să se trezească foarte devreme, ceea ce poate fi destul de dificil uneori. Neti a mărturisit că, într-o zi agitată în care se muta dintr-o cameră în alta din cauza zugrăvelii, a uitat să își seteze alarma, întârziind astfel la muncă.

„S-a întâmplat o dată, pentru că zugrăveam. M-am mutat dintr-o cameră în alta, pentru a face loc. Și pentru că am schimbat locul, am uitat să pun ceasul să sune”, a mărturisit Neti Sandu în interviul acordat pentru ciao.ro.

Cea mai ciudată întâmplare pentru Neti Sandu

În cadrul aceluiași interviu, Neti a povestit și despre cea mai ciudată întâmplare trăită de ea. Aceasta a avut loc pe stradă, când un bărbat i-a cerut să facă o poză alături de el și fiica sa. Până aici, nimic neobișnuit, însă ceea ce a urmat a fost de-a dreptul șocant.

După ce poza a fost făcută, bărbatul a postat-o pe Facebook, dar nu înainte de a „tăia” fetița din fotografie. În imaginea finală, Neti apărea doar alături de bărbat, fără copil.

„M-a rugat un tată să fac poză cu el și fetița, toți trei, și când a postat pe Facebook, omul a „tăiat” fetița și m-am trezit eu cu el în poză!”, a mai povestit vedeta, pentru sursa citată.

Neti Sandu, o prezență constantă la PRO TV

Neti Sandu este o prezență constantă și îndrăgită la PRO TV, unde aduce zilnic horoscopul telespectatorilor. Programul său încărcat și trezitul dis-de-dimineață pot fi provocatoare, dar vedeta reușește mereu să își îndeplinească îndatoririle profesionale cu zâmbetul pe buze.

Întâmplările dezvăluite în interviu demonstrează cât de imprevizibilă poate fi viața unei vedete. De la momentele haioase și până la cele ciudate, Neti Sandu rămâne o figură emblematică, capabilă să se adapteze oricărei situații. Fanii o apreciază nu doar pentru profesionalismul său, ci și pentru autenticitatea și sinceritatea cu care își trăiește viața.

Neti Sandu continuă să fie un exemplu de perseverență și dedicare, reușind să-și păstreze farmecul și autenticitatea chiar și în fața celor mai neobișnuite situații. Aceasta este, fără îndoială, una dintre cele mai apreciate și respectate figuri din televiziunea românească.