Nunțile vedetelor au fost întotdeauna un subiect de interes pentru publicul larg. Rochiile de mireasă purtate de celebrități sunt mereu în centrul atenției, iar fiecare detaliu al ceremoniei este analizat cu mare atenție. Astăzi, vom dezvălui poze de colecție de la nunțile unor vedete iubite din România: Andra, Andreea Bănică, Andreea Esca și Delia. Vom descoperi cum au arătat aceste personalități în ziua cea mare, fiecare îmbrăcată într-o rochie de mireasă cu stilul său unic și personalitatea sa aparte.

Andra: eleganță și romantism

Andra, una dintre cele mai iubite cântărețe din România, și-a unit destinul cu Cătălin Măruță într-o ceremonie de vis. Rochia de mireasă a Andrei a fost o capodoperă de eleganță și rafinament, confecționată din dantelă fină și satin de cea mai bună calitate. Detaliile brodate manual și croiala clasică au subliniat silueta perfectă a artistei. Fotografiile de la nuntă surprind fericirea și emoția cuplului, iar decorul somptuos a transformat ziua lor specială într-un basm modern.

Andreea Bănică: glamour și strălucire
Andreea Bănică, cunoscută pentru stilul său glamorous, s-a căsătorit cu Lucian Mitrea într-o ceremonie spectaculoasă. Rochia Andreei Bănică, realizată dintr-un material sclipitor, cu aplicații de cristale și perle, a subliniat silueta de invidiat a cântăreței. Coafura sa sofisticată și machiajul impecabil au completat un look demn de covorul roșu. Fotografiile de la nuntă arată un cuplu fericit, înconjurat de familie și prieteni, într-un decor fastuos.

Reclamă

Andreea Esca a optat pentru un stil clasic și atemporal în ziua nunții sale. Rochia sa, confecționată din mătase naturală, a avut o croială simplă și elegantă, iar voalul lung a adăugat un aer de romantism. Fotografiile surprind atmosfera caldă și iubitoare a evenimentului, cu familia și prietenii apropiați alături de cuplu. Decorul simplu, dar elegant, a pus în evidență frumusețea naturală a locației.

Delia: modern și nonconformist

Delia a avut o nuntă care a reflectat perfect personalitatea sa nonconformistă și creativă. Rochia sa de mireasă modernă, cu o croială îndrăzneață și detalii inedite, a fost un statement fashion. Fotografiile de la nuntă arată un cuplu fericit și relaxat, bucurându-se de fiecare moment al zilei speciale. Decorul modern și elegant a reflectat perfect stilul unic al Deliei.

Nunțile vedetelor Andra, Andreea Bănică, Andreea Esca și Delia au fost evenimente spectaculoase, fiecare reflectând stilul și personalitatea fiecărei mirese. De la eleganță clasică la strălucire glamorous și creativitate modernă, aceste nunți rămân în memoria colectivă ca momente de referință în istoria evenimentelor mondene din România.