O tragedie cutremuratoare a avut loc in Marea Britanie, unde o tanara de doar 17 ani a murit la nastere, lasand in urma ei un baietel plin de viata. Familia a facut insa un gest de neuitat, asezand bebelusul la pieptul mamei sale inainte ca aceasta sa isi dea ultima suflare. Gestul emotionant a fost imortalizat in cateva fotografii care vor reprezenta singurele amintiri pe care micutul le va avea cu mama sa.

O tanara de 17 ani, Teegan Barnard din Hampshire, Marea Britanie, a pierdut lupta in timpul nasterii primului ei copil. Complicatiile survenite i-au cauzat o hemoragie interna care i-a rapit viata, lasand in urma un prunc care va creste fara sa isi aminteasca vreodata chipul mamei sale. Medicii au incercat sa o resusciteze, insa tanara mama a ramas cu leziuni grave ale creierului, fiind tinuta conectata la aparate timp de o luna.

Inainte ca Teegan Barnard sa isi dea ultima suflare, familia a facut un gest emotionant si profund. Au avut grija ca micutul sa fie asezat la pieptul mamei sale, permitandu-i sa simta caldura si suavitatea acelei legaturi unice, pentru ultima data. Bebelusul s-a cuibarit la pieptul mamei sale si un zambet i-a aparut instant pe chip, intr-un moment de o tandrete copleasitoare. Acele fotografii vor reprezenta singurele amintiri tangibile pe care Parker, micutul tanarei mame, le va avea cu ea.

Reclamă

In grija bunicii

Bebelusul a ramas acum in ingrijirea bunicii sale, o femeie in varsta de 35 de ani care traieste acum cu durerea de a fi pierdut fiica in mod atat de tragic. „A fost foarte important pentru mine sa il vad pe Parker in bratele mamei sale, acolo unde ii era locul. Suntem cu totii in stare de soc, imi vreau fiica inapoi. Nu mi-am imaginat vreodata ca inima mea va fi rupta in atatea milioane de bucati. Nu voi mai fi niciodata la fel”, a marturisit bunica micutului Parker pentru DailyMail.

Aceasta poveste cutremuratoare reprezinta un exemplu dureros al fragilitatii vietii si a puterii de a iubi fara limite, chiar si in fata pierderii si a durerii. Un gest de iubire care va fi amintit si pretuit mereu de cei care au trait aceasta drama de neimaginat.