Lacrimi și durere pentru Olga Scânteie – tânăra care a murit într-un accident teribil de ATV, a fost condusă pe ultimul drum. Într-un moment în care fericirea și distracția ar fi trebuit să fie la ordinea zilei, o tragedie a lovit într-un mod neașteptat. Cu doar câteva zile în urmă, Olga Anca Scânteie și-a pierdut viața într-un accident tragic de ATV în Câmpulung Moldovenesc.

Scena a fost una terifiantă, iar impactul a fost fatal pentru tânăra de 28 de ani din Iași. În timp ce se afla pe un drum forestier, Olga a pierdut controlul ATV-ului și s-a izbit de un copac. Prietena acesteia a reușit să sară de pe ATV înainte de impact, dar Olga nu a avut aceeași șansă. Echipajele medicale ajunse la fața locului au efectuat manevre de resuscitare, însă fără succes.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și au efectuat o anchetă amănunțită. Aceștia au aflat că tânăra nu purta cască de protecție, un lucru esențial în cazul unui ATV. În plus, va fi făcută o expertiză tehnică pentru a se verifica dacă ATV-ul avea defecțiuni sau nu.

Marți, Olga Anca Scânteie a fost înmormântată într-un mod emoționant. Familia și prietenii au condus-o pe ultimul drum, iar sicriul a fost acoperit de flori și jucării. Tânăra era cunoscută pentru afacerea sa, care era foarte îndrăgită de copii. Transforma personajele lor preferate în jucării, folosind materiale textile, iar acest lucru a fost rememorat în timpul slujbei funerare.

Reclamă

În urma morții neașteptate, familia și prietenii sunt profund șocați și îndurerați. Pagina de Facebook a Olgăi a fost inundată de mesaje de condoleanțe și omagii din partea celor care au cunoscut-o pe tânăra care a plecat prea devreme dintre cei dragi.

Este o tragedie care ne aduce aminte că viața este fragilă și neprevăzută, iar siguranța trebuie să fie întotdeauna o prioritate. În memoria Olgăi Scânteie, să ne aducem aminte de dragostea sa pentru excursiile în natură și sporturile extreme, dar și de afacerea sa care a adus zâmbete pe fețele copiilor. Să avem grijă de noi și de cei dragi, iar Olga să rămână în inimile noastre ca un exemplu de viață frumoasă și plină de energie.