OMV Petrom vine cu o super ofertă pentru clienții săi în această vară, iar aceștia nu trebuie să rateze ocazia de a câștiga un premiu de peste 1.000 de lei.

Având în vedere că un astfel de abonament costă peste 1.600 de lei pentru cinci zile, OMV Petrom se arată cât se poate de generoasă. În plus, clienții norocoși mai au ocazia de a se bucura de o experiență în Backstage, fiind nevoie doar să plătească cumpărăturile din benzinării cu un card Mastercard și să ajungă să fie înscriși la tombolă.

Reclamă

Doar tranzacțiile înregistrate pe website-ul oficial al OMV Petrom vor fi luate în considerare pentru a avea o șansă la marele premiu.

„Toată lumea e gata de o vară electrică ? Vino la OMV, plătește-ți cumpărăturile cu cardul tău Mastercard în perioada 15 mai – 25 iunie, înscrie tranzacția pe website și poți câștiga: 200x bilete Premium Pass la Electric Castle;​ 1x experiență în Backstage”, se arată în oferta OMV Petrom.

Totodată, în această vară, OMV Petrom oferă și o reducere la numeroase produse pentru cei care ajung în benzinării și adună puncte. Clienții pot beneficia de o gamă largă de produse esențiale pentru o vacanță de vis, inclusiv genți de călătorie Mandarina Duck la prețuri atractive.

„Se apropie vacanța de vară, așa că vizitele la OMV se pot transforma în promoții pentru tine. Începând de azi și până pe 30 iulie 2023, te poți bucura de gențile de călătorie Mandarina Duck la super prețuri. La fiecare 40 de lei cheltuiți în stațiile OMV, primești un punct sub formă de sticker sau în format digital în aplicația OMV MyStation. La 10 puncte acumulate poți achiziționa un produs Mandarina Duck din campanie, cu reducere de până la 80%, în limita stocului disponibil. Dacă punctele au fost acumulate în aplicația OMV MyStation, poți beneficia de o reducere extra de 10% din prețul promoțional”, este oferta lansată de OMV Petrom.

Pentru clienții OMV Petrom, vara 2021 vine cu o mulțime de oportunități și oferte avantajoase. Nu uitați să vă plătiți cumpărăturile cu cardul Mastercard și să vă înscrieți pe website-ul oficial pentru a avea șansa să câștigați un premiu în valoare de peste 1.000 de lei.