Daca te confrunti cu ciuperci pe maini sau picioare, exista un remediu puternic care te poate ajuta sa scapi de aceasta problema in mod rapid si eficient. Acest remediu, care a ajutat deja multe persoane, foloseste ingrediente simple si accesibile, cum ar fi otet de mere si bicarbonat de sodiu. Citeste mai jos pentru a afla cum sa prepari si sa aplici acest remediu acasa.

Ciuperca unghiilor pe maini si picioare este o problema comuna, care poate fi cauzata de expunerea la medii umede, cum ar fi baile sau piscinele. Pentru a combate aceasta problema in mod eficient, puteti incerca un remediu simplu care foloseste otet de mere si bicarbonat de sodiu.

Pentru a prepara acest remediu, vei avea nevoie de urmatoarele ingrediente:

Reclamă

  • Otet de mere – 1 pahar
  • Bicarbonat de sodiu – 5 linguri
  • Apa fierbinte – 3 litri

Pentru a pregati acest remediu, urmeaza acesti pasi simpli:

  1. Toarna apa fierbinte intr-un vas.
  2. Adauga un pahar de otet de mere si lasa amestecul sa se raceasca la 45 de grade.
  3. Scufunda-ti mainile sau picioarele in solutie timp de 20 de minute.
  4. Dupa baie, clateste-ti pielea cu apa curata si usca-te cu un prosop de hartie.
  5. Repeta procedura intr-o ora, adaugand 5 linguri de bicarbonat de sodiu la solutie.
  6. Faceti bai de mai multe ori pe zi pentru rezultate optime.

Recomandari importante

Este important sa mentionam ca inainte de a incepe orice tratament pentru ciuperci, este recomandat sa consulti un medic sau un specialist. Acest remediu poate fi eficient pentru unii, dar nu este garantat sa functioneze pentru toata lumea.

Asadar, daca te confrunti cu ciuperci pe maini sau picioare, aceasta reteta simpla si eficienta ar putea fi solutia de care ai nevoie. Nu uita sa imparti aceasta informatie cu prietenii si sa fii consecvent in aplicarea tratamentului pentru rezultate optime.