Parintele Arsenie Boca, unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți duhovnici ai României, continuă să facă minuni chiar și după moartea sa. O tânără, Georgiana Mitea, a povestit despre experiența sa uluitoare la mormântul acestuia, care a lăsat pe toți cei prezenți într-o stare de șoc.

Georgiana Mitea, o femeie în vârstă de 30 de ani, a trăit o experiență spirituală extraordinară în anul 2009, când s-a rugat la mormântul Părintelui Arsenie Boca. Despre această întâmplare, ea povestește că, la început, nu era o credincioasă practicantă, mergând la biserică doar în momente de cumpănă. Totuși, o vizită la Mânăstirea Prislop i-a schimbat complet perspectiva.

În timp ce se afla la mormântul Părintelui Arsenie Boca, Georgiana a simțit o prezență și a auzit un mesaj clar în mintea ei: „Lăsați grijile deoparte”. Acest moment a devenit unic pentru ea, iar întâlnirea cu duhovnicul a avut un impact profund asupra vieții sale. Cu toate că mulți dintre prietenii ei nu au avut aceeași experiență, Georgiana și o altă prietenă au văzut o prezență divină deasupra mormântului.

Reclamă

O transformare duhovnicească și o reafirmare a credinței

Experiența la mormântul Părintelui Arsenie Boca a schimbat complet perspectiva lui Georgiana și a soțului ei în ceea ce privește credința și spiritualitatea. Ei au conștientizat că Dumnezeu există, că există viață după moarte și că sufletul trăiește veșnic. Această întâlnire a deschis drumul către o relație mai profundă cu divinitatea și a adus o nouă lumină în viața lor.

Experiența lui Georgiana Mitea este doar una dintre numeroasele povestiri care atestă puterea și influența pe care Părintele Arsenie Boca o are în continuare asupra credincioșilor săi. Minunile săvârșite dincolo de moarte reprezintă o dovadă a prezenței și binecuvântării acestui sfânt în viața celor care se roagă cu credință la mormântul său.