Un câine iubit și căutat de o întreagă țară, Patrocle, s-a întors acasă după luni de zile de dispariție. Revederea emoționantă cu stăpânii săi a adunat mii de priviri și emoții, iar povestea sa a captivat inimile multor români.

Revederea emoționantă a lui Patrocle cu stăpânii săi

După o lungă perioadă de căutare și suspans, Patrocle s-a întors acasă în brațele stăpânei sale, Alexandra. Dispariția sa din luna martie a declanșat o adevărată mobilizare națională, iar românii au fost alături de familia caninului în această căutare.

Stăpânii lui Patrocle au pus anunțuri pe internet, care au devenit virale, iar eforturile lor au fost răsplătite după trei luni de zile. Câinele a fost găsit de o familie binevoitoare care a contactat imediat stăpânii pentru a-l reuni cu aceștia.

Reclamă

Reacții emoționante din partea românilor

Revederea lui Patrocle cu stăpânii săi a fost extrem de emoționantă, iar românii au urmărit cu sufletul la gură această poveste cu final fericit. Fotografiile și videoclipurile cu acest moment special au fost distribuite și apreciate pe rețelele de socializare, iar mesajele de bucurie au curs din partea celor care au urmărit căutarea lui Patrocle.

Pe pagina sa de Facebook, Alexandra Pașca, stăpâna lui Patrocle, a transmis emoții intense și recunoștință pentru reîntregirea familiei. Această poveste a lui Patrocle a demonstrat încă o dată puterea mobilizării comunității și a solidarității în căutarea animalelor de companie pierdute.

„S-a plâns. S-a iertat. S-au reunit toate cioburile. Da, e peticită toată inima, dar e mai puternică și mai întreagă ca niciodată. Și tot nu știu, de ce s-a pus iubirea cu infinitul în ceva ce-i muritor? Timpul stă. E tot al nostru. Și ne lasă, din nou și din nou: să plângem, să iertăm, să ne iubim cioburile ce ne-au făcut atât de întregi. Patrocle e acasă – cât plâns, ce lacrimi, ce poveste”, a scris Alexandra Pașca, stăpâna lui Patrocle, pe pagina sa de Facebook.

Această poveste cu final fericit a lui Patrocle a adus un zâmbet pe fețele românilor și a demonstrat, încă o dată, importanța dragostei și loialității dintre om și animalele de companie. Patrocle a revenit acasă, iar inimile tuturor care au urmărit povestea sa s-au regăsit în această revedere emoționantă.