Astrologul Neti Sandu a dezvaluit previziunile astrale pentru inceputul acestei saptamani, prezentand schimbari radicale si noroc major pentru patru zodii.

Pentru nativii din zodia Berbec, se anunta o surpriza financiara placuta, care ar putea deschide calea catre o minivacanta mult asteptata. De asemenea, succesul in activitatile de grup este evident, iar implicarea in proiecte extraprofesionale poate aduce beneficii neasteptate.

Taurii sunt incurajati sa isi lanseze incepand de aceasta saptamana in proiecte noi si sa se dedice unei noi aventuri profesionale care le va aduce castiguri si un nou statut. De asemenea, perspectiva unei noi relatii de cuplu este una reala pentru unii nativi.

Reclamă

Pentru nativii din zodia Gemeni, se prefigureaza o intalnire care le poate aduce oportunitatea unui nou job sau proiect. De asemenea, achizitionarea unor bunuri pentru casa sau pentru ei insisi poate aduce bucurie in familie.

Racii sunt sfatuiti sa acorde o atentie sporita sanatatii lor si sa rezolve eventualele probleme existente. De asemenea, discutiile sincere cu cei dragi pot lamuri unele aspecte emotionale si pot aduce liniste sufleteasca.

Pentru nativii din zodia Leu se preconizeaza o implicare in proiecte importante alaturi de alti oameni, ceea ce le va asigura succesul pe termen lung. De asemenea, se anunta o lupta pentru o cauza nobila care ii va aduce satisfactie si recunoastere.

Pentru Fecioare, se anunta oportunitatea de a calatori in strainatate pentru munca sau pentru a intalni persoana potrivita. De asemenea, recunoasterea meritelor si o posibila recompensa materiala sunt in plan.

Balanta

Balantele sunt incurajate sa recupereze banii care le sunt datorati si sa se bucure de iesiri in week-end pentru relaxare si distractie. De asemenea, colaborarea cu o persoana importanta poate aduce beneficii si oportunitati noi.

Schimbarile radicale si norocul major pregatite de Neti Sandu pentru aceasta saptamana pot aduce surprize placute si oportunitati de crestere pentru patru zodii norocoase. Este momentul perfect pentru a profita de energiile astrale favorabile si a lua decizii importante pentru viitorul personal si profesional.