Paul Pescobar și Gabriel Constantin: parteneriat culinar în hotelul lui Trump din Chicago

Data actualizării: 19 martie 2025

Paul Pescobar, recunoscutul afacerist român în domeniul gastronomiei, își extinde aria de influență peste hotare. După ce a cucerit Londra cu restaurantele sale, Pescobar se pregătește pentru un nou succes internațional: deschiderea unui restaurant de sushi în hotelul lui Donald Trump din Chicago. Partener în această aventură este Gabriel Constantin, românul care a câștigat încrederea familiei Trump și a ajuns manager la Trump International Hotels.

Restaurantul lui Pescobar în hotelul lui Trump

Paul Pescobar este recunoscut pentru ambiția sa de a-și depăși propriile limite și de a-și extinde afacerea la nivel internațional. Într-o postare recentă pe Facebook, afaceristul a anunțat cu mândrie că va deschide un nou restaurant în hotelul lui Trump din Chicago.

„Am muncit și muncesc pentru a mă autodepăși, visând fără limită! Fără bariere! Gândesc totul macro de când mă știu. E mindset pentru mine. Atâta timp cât alții au putut, trebuie să reușească și un român la nivel internațional!”

– a scris Pescobar pe pagina sa de Facebook.


Parteneriatul cu Gabriel Constantin

În acest proiect, Paul Pescobar colaborează cu Gabriel Constantin, românul care a ajuns în anturajul președintelui american Donald Trump. Constantin a plecat din România în urmă cu 20 de ani și, după ce a lucrat în industria ospitalității în Irlanda, a fost contactat de familia Trump pentru renovarea unor proprietăți de lux. În timp, acesta a ajuns manager la Trump International Hotels.

Citește și:

Într-un videoclip postat pe Facebook, Gabriel Constantin a prezentat deliciile culinare pe care le-a savurat împreună cu partenerul său de business. Din meniu nu au lipsit tradiționalii mici românești, mâncare de fasole cu afumătură și bacon, aripioare de pui cu jumări. Pescobar a fost impresionat de micii de la Trump Hotel, care costă în jur de 26 de dolari, și a apreciat că rețeta e fix așa cum o știa și merită chiar și 56 de dolari, la cât de savuroși sunt.

Prin această mișcare, Paul Pescobar continuă să își îndeplinească promisiunea de a duce Taverna Racilor în cele mai prestigioase locuri din lume, mizând pe reușita restaurantelor sale și pe talentul culinar românesc.

Citește și:
🔹ATENȚIE!
Conținutul publicat pe dinpopor.ro poate fi preluat doar în limita a 500 de caractere, cu menționarea sursei și link activ. Orice utilizare neautorizată reprezintă o încălcare a Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și va fi sancționată conform legislației în vigoare. 🚨