Pepe si Yasmine pregatesc un eveniment de proportii, o nunta care promite sa fie evenimentul anului! Dupa ce au incheiat formalitatile civile in 2022, cei doi se pregatesc acum pentru ceremonia religioasa, urmata de o petrecere fastuoasa la care sunt asteptati 300 de invitatii. Cu toate acestea, cei doi au facut o miscare neobisnuita si au decis sa plece in luna de miere inainte de nunta, petrecand doua saptamani in Dubai. Detaliile si planurile lor au starnit deja interesul fanilor si al presei, iar nunta promite sa fie una spectaculoasa si neconventionala.

Pregatiri pentru Marele Eveniment

Pepe si Yasmine se pregatesc pentru ceremonia religioasa care va avea loc pe 7 iunie, o data speciala pentru ei, deoarece coincide cu ziua de nastere a fiului lor, Pepe Jr. Aceasta nunta va fi a treia pentru Pepe, care isi doreste ca aceasta sa fie una memorabila. Cu o lista de 300 de invitati, evenimentul se anunta a fi unul grandios, iar artistul nu face rabat de la calitate.

„Intr-o mișcare neobișnuită, Pepe și Yasmine vor pleca într-o luna de miere înainte de nuntă. Conform declarațiilor date la Antena Stars, cei doi vor petrece două săptămâni în Dubai, sperând să se întoarcă odihniți și relaxați pentru a se putea bucura pe deplin de marele eveniment. Această decizie a fost luată pentru a evita stresul și agitația asociate pregătirilor pentru ceremonie.”

Reclamă

O Petrecere Neconventionala

Nunta lui Pepe si Yasmine promite sa fie una neconventionala, fara meniuri fixe si cu o petrecere non-stop. Cu artisti precum Mandinga, Theo Rose, Johny Romano si altii pe scena, atmosfera va fi una de festival. Pepe a recunoscut ca organizarea acestui eveniment nu a fost una simpla si ca a implicat costuri considerabile, dar este hotarat sa faca totul pentru ca nunta sa fie una memorabila pentru ei si pentru toti cei prezenti.

Nunta lui Pepe si Yasmine se anunta a fi un eveniment de proportii, care va starni interesul publicului si va ramane in istorie ca una dintre cele mai spectaculoase nunti din showbiz-ul romanesc. Asteptarile sunt mari, iar fanii artistului abia asteapta sa vada cum va decurge aceasta ceremonie memorabila.