Exista o diferenta intrinseca intre un caine si o pisica si modul in care isi aleg stapanii. Un caine s-ar adapta cu bucurie stapanului sau, dar o pisica va alege daca esti demn de ea. Fiind singurul animal de companie care isi alege stapanul, parerea sa primește întotdeauna avantajul.

Legatura spirituala dintre pisici si oameni

Exista momente cand te-ai trezit ca adopti involuntar o pisica, in care pur si simplu se agata de tine si vrea imbratisari si alintaturi. Amintiti-va, acesta nu este un eveniment obisnuit, deoarece pisicile graviteaza de obicei catre oameni spirituali. Istoria arata ca pisicile au fost intotdeauna conectate la existenta umana. Ele sunt fiinte spirituale si sunt simboluri ale energiei inalte. Ele pot fi, de asemenea, intuitive, au puteri psihice si au fost in mod traditional asociate cu ritualuri. De fapt, aura lor poate fi comparata cu dimensiunea noastra.

Deoarece pisicile sunt astfel de fiinte spirituale si sunt foarte intuitive, adesea o folosesc pentru a-si alege stapanii. Ele graviteaza spre cei ale caror vibratii se potrivesc cu ale lor, la fel cum si noi oamenii, in general, cautam oameni cu care sa vibram. Alegerea unei pisici poate aduce un ghid spiritual in viata ta si iti poate oferi companie si indrumari la nivel spiritual.

Reclamă

Pisicile ca purtatoare de noroc

Se poate intampla ca o pisica sa te aleaga pentru ca iti aduce noroc. Daca refuzi acest animal sau animalul iti intoarce spatele, exista posibilitatea sa intampini ghinion. Majoritatea oamenilor au o conceptie gresita ca pisicile aduc atat bine cat si nenorocire. In realitate, pisicile evita ghinionul si sunt mai bune in a-l evita decat oamenii, fiind foarte conectate la nivel spiritual.

Astfel, daca gasesti o pisica care iti urmareste pasii, ar putea fi momentul sa iti pregatesti ideile sau sa incerci norocul intr-o situatie favorabila. Pisicile au o intelepciune vasta si pot fi, fara indoiala, ghizii spirituali de care ai nevoie in viata ta.