Plantele verzi din casa au un impact semnificativ asupra sanatatii noastre fizice si mentale. Unele plante sunt recunoscute pentru abilitatea lor de a purifica aerul si de a aduce energie pozitiva in locuinta noastra. Potrivit principiilor Feng Shui, plasarea plantelor in anumite locuri strategice din casa poate aduce noroc si prosperitate.

Arborele banilor, cunoscut si sub numele de arborele de jad sau crassula ovata, este o planta originara din Africa de Sud, care este asociata cu prosperitatea si bogatia. Aceasta planta suculenta se distinge prin frunzele sale ovale sau rotunde, care stocheaza apa si o fac usor de intretinut. Conform Feng Shui, arborele banilor promoveaza vibratiile pozitive, atrage prosperitatea si alunga energiile negative din casa.

Care este locul ideal pentru a plasa aceasta planta?

Pentru a beneficia de toate efectele pozitive ale arborelui banilor, este recomandat sa il plasati intr-un loc insorit, dar fara expunere directa la soare. Este important sa nu udati planta in exces sau sa folositi prea mult ingrasamant, deoarece frunzele sale groase retin apa. Potrivit principiilor Feng Shui, arborele banilor ar trebui amplasat in partea dreapta a intrarii in casa, orientat spre Nord, pentru a atrage norocul si abundenta. De asemenea, pentru a intensifica puterea de atragere a banilor, puteti plasa cateva monede in solul ghiveciului.

Reclamă

Pe langa arborele banilor, exista si alte plante care pot aduce energie pozitiva in casa:

  • Crinul de pacii, care purifica aerul si imbunatateste energiile vitale.
  • Orhideea, considerata un simbol al fertilitatii si care elimina energiile negative din casa.
  • Palmierul de bambus, care aduce noroc, abundenta si longevitate.
  • Aloe Vera, cu proprietatile sale benefice pentru sanatate si prosperitate.

In final, nu uitati ca, pe langa plante, este important sa cultivati si ganduri pozitive, bucurie si motivatie pentru a atrage norocul si prosperitatea in viata dumneavoastra. Sa aveti parte de o casa plina de energie pozitiva si noroc!