Politicienii olandezi dezbat cazul refuzului de cazare al unui român din cauza naționalității sale la un hotel din Tilburg - DINPOPOR

Reclamă

Politicienii olandezi dezbat cazul refuzului de cazare al unui român din cauza naționalității sale la un hotel din Tilburg

Reclamă

Publicat: miercuri, 3 mai 2023, 20:11

Reclamă

Cazul trist al unui român care a fost refuzat de un hotel din orașul olandez Tilburg din cauza naționalității a atras atenția presei și a activiștilor pentru drepturile omului. Politicienii locali din Tilburg au început să ia măsuri pentru a combate discriminarea în industria ospitalității.

Un consilier local din Tilburg a contactat românul și i-a spus că a cerut puncte de vedere cu privire la cazul său. Politicianul olandez a adăugat că problema este mai amplă și că el și partidul său încearcă să trateze problema discriminării la nivelul administrației locale.

Discriminarea în industria ospitalității

Reprezentanții hotelului din Tilburg au explicat că în baza unei înțelegeri cu administrația orașului, ei nu pot caza români. Această atitudine discriminatorie a fost condamnată de politicienii olandezi și de activiștii pentru drepturile omului.

Reclamă

Românul afectat de această situație a atras atenția asupra problemei călătorului internațional care trebuie să se confrunte cu astfel de discriminări. El a declarat că a călătorit prin întreaga lume, dar că nu a întâlnit niciodată o astfel de atitudine nerușinată.

Reacții la nivel național

Cazul românului a atras atenția atât la nivel local, cât și la nivel național în Olanda. Reprezentanții organizațiilor pentru drepturile omului au condamnat atitudinea hotelului și au cerut acțiuni mai puternice pentru a combate discriminarea în industria ospitalității.

Acest caz de discriminare este o problemă gravă care trebuie abordată în întreaga Europă. Discriminarea nu ar trebui să aibă loc în nicio industrie, mai ales în cea a ospitalității, care ar trebui să fie împotriva tuturor formelor de discriminare și să promoveze diversitatea și incluziunea.

Închiderea cuvântului: Este important ca politicienii să ia măsuri pentru a combate discriminarea în industria ospitalității și în orice alt domeniu. Toți oamenii trebuie să primească aceeași tratare și respect, indiferent de naționalitatea lor.

Citeste si

Reclamă

Citește și: