Intr-o lume dominată de controversă și discuții aprinse, un polițist a ajuns în centrul atenției după ce a împrumutat motocicleta de serviciu Dianei Șoșoacă, senator controversat. Valer Kovacs, acest polițist curajos, a cerut ajutorul prietenilor săi de pe rețeaua de socializare Facebook, solicitându-le să trimită mesaje de susținere către Ministerul de Interne și Guvernul României. Cu un apel emoționant, Kovacs a încercat să aducă lumină într-o situație care a generat multe controverse și discuții în spațiul public.

Valer Kovacs a reacționat pe rețeaua de socializare Facebook în urma unei întâlniri cu Diana Șoșoacă, în care a împrumutat motocicleta de serviciu și casca de polițist. Gestul său a stârnit un val de reacții și a generat o dezbatere intensă în mediul online. Polițistul a subliniat faptul că a fost mereu acolo pentru fiecare persoană care a avut nevoie de ajutor, fără a face distincție între oameni. Cu un apel sincer către prietenii săi, Kovacs a cerut sprijin și susținere într-o perioadă dificilă pentru el.

Haosul național declanșat

În urma gestului său de a se fotografia cu Diana Șoșoacă, Valer Kovacs a declarat că s-a creat un „mare haos național” și un „mare deranj politic”. Polițistul a subliniat că nu a văzut nimic neobișnuit în a se întâlni cu o persoană publică în timpul serviciului său și că întâlnirea sa cu senatorul a fost un act de bunăvoință. Deși gestul său a fost interpretat în mod diferit de către opinia publică, Kovacs a rămas ferm în convingerile sale și a afirmat că nu face politică, fiind deschis la întâlniri cu oricine, indiferent de apartenența politică.

Reclamă

Până la acest moment, Poliția Română a început verificările în urma postării făcute de Diana Șoșoacă, în care se urcă pe motocicleta poliției și poartă cască de polițist. Verificările vizează posibila încălcare a Statutului Polițistului și a regulilor în vigoare. În același timp, gestul lui Valer Kovacs a stârnit un val de solidaritate și susținere din partea comunității online, care a apreciat curajul și deschiderea acestuia în a se implica într-o situație controversată.