Prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV, Ramona Păun, a pășit pe un nou drum al vieții sale, căsătorindu-se cu Cosmin Mihăiță, nepotul actorului George Mihăiță, într-o ceremonie desfășurată la New York. Cei doi își împart acum viața și iubirea într-un mod oficial și public, după o relație ce a durat mai bine de 10 ani.

Prezentatoarea știrilor sportive s-a căsătorit la New York:

După o lungă și frumoasă relație, Ramona Păun și Cosmin Mihăiță au hotărât să oficializeze legătura lor în capitala lumii, New York. Mesajul postat de Ramona pe rețelele de socializare transmitea bucuria și emoția momentului, iar fanii au fost alături de ea în această etapă importantă din viața sa.

Cei doi tineri au avut planuri pentru nunta lor de ceva vreme, însă pandemia de COVID-19 a amânat momentul fericit. Ramona a povestit că au trecut prin multe provocări, dar iubirea lor a rămas neclintită: "Viața e o luptă, dar important este că nu am abandonat lupta". Astfel, cei doi au reușit să își adapteze planurile și să își organizeze ceremonia într-un mod special și intim.

Reclamă

O relație solidă de peste 10 ani:

Într-un interviu acordat revistei Viva, Ramona Păun a vorbit despre partenerul ei de viață, Cosmin Mihăiță. Cei doi au o relație de peste 10 ani și au trecut prin multe împreună. Ramona îl descrie pe Cosmin ca fiind un om bun, tandru, atent la nevoile și visurile ei, dar și ambițios și puternic. Comunicarea lor deschisă și sinceră a fost cheia succesului relației lor, iar chiar și în momentele dificile au reușit să rămână uniți.

"Am schimbat strategia de joc. Eu iubesc petrecerile intime", a mărturisit Ramona Păun în legătură cu relația lor, subliniind importanța momentelor speciale petrecute în doi. Cei doi își exprimă recunoștința că nu au avut momente de impas major care să le zdruncine relația, iar certurile sau tensiunile dintre ei s-au rezolvat întotdeauna prin dialog și împăcare rapidă.

Astfel, căsătoria celor doi a venit ca o confirmare a iubirii și stabilității pe care o au în relația lor, fiind un nou pas în drumul lor comun. Ramona Păun și Cosmin Mihăiță își împart acum viața și sentimentele într-un mod oficial și solemn, bucurându-se de fiecare moment petrecut împreună.