După scandalul uriaș în care a fost implicat, Dorian Popa a făcut primul său comentariu public. Artistul a fost surprins de polițiști conducând sub influența drogurilor și purtând doar chiloți, incident care a stârnit numeroase controverse și discuții în spațiul public. Într-un mesaj video postat pe TikTok, Dorian Popa a apelat la înțelegere și compasiune din partea fanilor și a publicului.

„Când totul pare împotriva ta, amintește-ți că avionul decolaează împotriva vântului, nu cu vântul în favoare,” a spus Popa, încurajând oamenii să rămână pozitivi și să evite răspândirea negativității.

Reclamă

Figura controversată și omul de afaceri, Gigi Becali, a avut o reacție vehementă și categorică față de incident, cerând pedepse severe pentru comportamentul lui Dorian Popa. Becali a cerut ca artistul să fie închis și să îi fie suspendat permisul de conducere pentru o perioadă lungă de timp, promovând o atitudine de toleranță zero față de consumul de droguri în timpul conducerii unui vehicul.

Controversa Continuă

Dorian Popa, cunoscut pentru cariera sa în muzică și prezența online influentă, a fost implicat într-un incident care i-a șocat pe mulți dintre urmăritorii săi. Artistul, în vârstă de 35 de ani, a fost oprit de poliție în timp ce conducea un automobil de lux și a fost testat pozitiv pentru substanțe interzise. Popa a explicat că a fost expus accidental la substanțe, dar acest lucru nu a diminuat reacțiile vehemente din spațiul public și mediatic.

Scandalul a stârnit un val de discuții și controverse, reflectând atât atitudinile societății față de consumul de droguri, cât și influența și responsabilitatea pe care o au personalitățile publice în fața fanilor și a societății în ansamblu. Măsurile legale care vor urma și reacțiile ulterioare ale implicatilor vor continua să fie un subiect fierbinte de discuție în zilele următoare.