Metoda care ajută la identificarea potențialilor dușmani constă în a pune un pahar cu sare sub pat. Superstiția sau magia, așa cum este descrisă, îți va arăta cine îți dorește răul. Așadar, să intrăm în detalii:

  1. Puneți un pahar de sticlă cu sare sub pat, înainte de culcare.
  2. Asigurați-vă că în pahar se află suficientă sare pentru a acoperi fundul acestuia.
  3. Lăsați paharul sub pat pentru o noapte întreagă, fără a fi mișcat sau deranjat.
  4. În dimineața următoare, verificați starea sării din pahar. Dacă sarea este umedă sau dacă s-au format cristale pe pahar, înseamnă că a absorbit energia negativă.
  • Dacă după efectuarea acestui ritual sarea rămâne neschimbată, înseamnă că nu aveți „dușmani” care să vă dorească răul sau să vă invidieze.
  • Dacă, în schimb, se observă schimbări, înseamnă că există persoane care vă doresc răul sau vă invidiază.

Potrivit acestei metode, energiile negative sunt „absorbite” de sare și astfel sunt eliminate.

Este vorba despre esoterism și superstiție, dar chiar și așa, metoda a câștigat popularitate, cu mulți oameni credincioși sau superstițioși încercând-o, în speranța de a-l identifica pe acel „dușman”. Marea majoritate a acestor persoane sunt însă conștiente de faptul că majoritatea energiilor negative vin de la oameni rău intenționați.

Reclamă

Chiar și fără a crede în magie sau superstiții, această metodă poate servi ca o modalitate de auto-reflecție, o oportunitate de a analiza relațiile pe care le avem cu cei din jur. Este o șansă pentru fiecare dintre noi să ne reconsiderăm atitudinile, comportamentele și relațiile pe care le avem cu cei din jur și, mai ales, să ne responsabilizăm pe noi înșine pentru felul în care interacționăm cu lumea.

Când vine vorba de energiile proaste sau de oamenii răi, nu ar trebui să uităm că nu putem controla gândurile sau acțiunile altor oameni, dar avem întotdeauna control asupra modului în care alegem să răspundem.