Raluca Bădulescu, cunoscută pentru aparițiile sale elegante și pasiunea pentru modă, a surprins pe toată lumea cu anunțul că ea și soțul ei au decis să meargă pe drumuri separate și că are un nou partener. Noul iubit al vedetei este Rareș Grigore, un medic cu 20 de ani mai tânăr decât ea, de care s-a îndrăgostit rapid.

Raluca Bădulescu, despre relația cu Cătălin Botezatu

Vedeta a vorbit deschis despre prietenia strânsă cu Cătălin Botezatu, cel care i-a creat și rochia de mireasă pentru prima sa nuntă. În cazul unei noi căsătorii, Botezatu va fi din nou responsabil pentru outfitul ei. Prietenia lor îi conferă încredere deplină în creațiile designerului.

Într-un interviu pentru Cancan.ro, Raluca Bădulescu a dezvăluit că apelează des la sfatul lui Botezatu în privința ținutelor sale. Vedeta a purtat o rochie de mireasă cusută cu fir de aur atunci când s-a căsătorit pentru prima dată, iar acum își dorește o ținută cu pene multe pentru o posibilă nouă nuntă.

Reclamă

Rochia de mireasă a Ralucăi Bădulescu, o amintire de neuitat

Raluca Bădulescu a mărturisit că rochia de mireasă pe care a purtat-o cu ani în urmă a fost una dintre cele mai excentrice ținute ale sale. În cazul unei noi căsătorii, vedeta va apela din nou la Cătălin Botezatu pentru a-i crea o rochie de mireasă de vis.

Întrebată dacă va folosi aceeași rochie pentru o posibilă nuntă viitoare, Raluca Bădulescu a declarat că își va face altă rochie, cu siguranță, având o viziune unică pentru această ocazie specială.

Raluca Bădulescu și iubitul ei, Rareș Grigore, au fost invitați într-o emisiune TV, unde au vorbit deschis despre relația lor. Vedeta a dezvăluit că iubitul ei este mai încăpățânat decât ea, dar că în cele din urmă cedează mereu. Rareș a recunoscut că Raluca știe cum să îl facă să cedeze, dar că aceasta este și ea dispusă să facă compromisuri.

Astfel, Raluca Bădulescu continuă să surprindă și să inspire cu aparițiile sale elegante și cu dezvăluirile sale sincere despre viața sa personală. Fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă ce va rezerva viitorul pentru această vedetă îndrăzneață și talentată.