În urma tragicului eveniment în care tânăra Alina a fost ucisă de cea mai bună prietenă, s-au răspândit numeroase zvonuri și speculații în legătură cu iubitul Alinei. Fratele acesteia a venit cu primele informații care contraziceau declarațiile lui Casian, tânărul care susținea că era iubitul fetei. Acum, sora Alinei intervine pentru a clarifica situația și pentru a demonta aceste afirmații.

Într-o serie de comentarii pe Facebook, sora Alinei a dezvăluit că Casian nu a fost niciodată iubitul surorii sale și că acesta își dorește doar să se facă remarcat pe seama tragediei prin care familia Alinei trece. Ea a susținut că Casian a jucat un rol și că toate declarațiile sale sunt false.

Această nouă dezvăluire aduce o răsturnare șocantă în ancheta privind crima de la Mangalia. Până acum, Casian Mihalcea era considerat principalul suspect și se presupunea că avea o relație cu Alina. El susținea că se întâlneau frecvent când el se întorcea în țară, deși era plecat în mare parte din timp la muncă.

Reclamă

Potrivit declarațiilor lui Casian, Alina ar fi fost reticentă să meargă în vacanță la mare cu prietena ei, dar a acceptat în cele din urmă. El pretinde că păstrau legătura zi de zi și că fata suferea mult, plângând adesea.

„Am ținut legătura, iar în aprilie am venit iar acasă și cam asta a fost. Pe 15 mai am plecat în Luxemburg și eu am insistat, știa ce fel de persoană responsabilă sunt, că am grijă de ea și că o iubesc să meargă cu mine acolo. Și ea mi-a zis că nu vrea să meargă că merge cu prietena ei la mare. Prima dată mie mi-a zis că se duce la Mamaia, dar după s-a dus în Mangalia. Totul era frumos între noi”, a declarat Casian pentru Știrile Kanal D.

Cu toate acestea, Casian Mihalcea a fost contrazis de sora Alinei, care afirmă că fata nu avea o relație cu el. Mai mult decât atât, Casian a aflat abia după moartea Alinei despre existența unui alt băiat, din Republica Moldova, pe care credea că este iubitul fetei.

Aceste informații contradictorii aduc o nouă perspectivă în ancheta poliției și ridică întrebări cu privire la adevărul din spatele crimei de la Mangalia. Oare Casian a inventat această poveste sau există o altă persoană care ar putea fi responsabilă de această tragedie? Rămâne de văzut cum va evolua investigația și dacă se vor afla mai multe detalii în curând.

Deocamdată, familia Alinei încearcă să treacă peste această tragedie și să facă față tuturor zvonurilor și controverselor care au apărut în jurul acestui caz. Este un moment extrem de dificil pentru aceștia, dar speră că adevărul va ieși la iveală și că justiția va fi făcută.