Intr-o lume in care calatoriile devin din ce in ce mai accesibile si populare, turiștii români sunt întotdeauna în căutare de noi destinații pentru a-și petrece concediile. Recent, în Thassos, o insulă fermecătoare din Marea Egee, un grup de 5 turiști români au fost surprinși de nota de plată pentru un prânz simplu, constând în mici și ciorbă. Cât de scumpe au fost preparatele consumate? Vom dezvălui în continuare detalii despre această experiență culinară inedită.

Thassos, cunoscută drept „Insula de Smarald”, este un colț de rai situat în Marea Egee, recunoscut pentru peisajele spectaculoase, plajele cu nisip fin și ospitalitatea localnicilor. Turiștii români aleg adesea această destinație datorită combinației perfecte între relaxare și aventură pe care insula o oferă. Oferind preparate tradiționale grecești și fructe de mare proaspete, gastronomia locală completează experiența de vacanță, făcând din Thassos un loc de neuitat pentru călătorii.

Câți euro au plătit pentru un prânz simplu

Conform declarațiilor turiștilor români, nota de plată pentru o masă de prânz pentru 5 persoane, inclusiv băuturi, s-a ridicat la 116 euro. Această sumă i-a surprins pe călători, care au considerat că prețurile nu erau atât de ridicate pe cât se așteptau. Cu toate acestea, reacțiile din mediul online au fost împărțite, unii considerând că sumele plătite pentru preparatele consumate erau rezonabile, în timp ce alții au fost de părere că acestea erau exagerate.

Reclamă

Printre comentariile postate pe rețelele de socializare s-au regăsit opinii variate, de la cei care apreciază calitatea preparatelor indiferent de preț, până la cei care consideră că există opțiuni mai bune și mai accesibile în Thassos, inclusiv oferte din partea localnicilor greci. Astfel, discuțiile despre prețurile din gastronomia locală au stârnit interesul public și au generat o varietate de reacții din partea comunității de călători.