Atunci când ai sufletul împovărat, când simţi că necazurile te copleşesc, când nu te mai regăseşti sau nu te mai înţelegi cu oamenii din jurul tău, rosteşte o rugăciune. Orice rugăciune spusă cu credinţă, condiţia esenţială pentru a fi conectat cu Dumnezeu, te ajută să te eliberezi sufleteşte, să accepţi ceea ce ţi se întâmplă şi să-ţi împlineşti dorinţa.

Rugăciune împotriva farmecelor şi duhurilor rele

Atunci când vrei să-ţi regăseşti pacea interioară, rosteşte rugăciunea următoare în faţa unei icoane a Mântuitorului sau a Maicii Domnului şi a unei candele aprinse. Această rugăciune de alungare a duhurilor rele vă va fi de mare ajutor. De asemenea, ajută să-ţi tămâiezi casa sau să chemi un preot care să facă o sfeştanie a locuinţei.

Rugăciune miraculoasă împotriva farmecelor şi duhurilor rele

Reclamă

"Nu mă strivi pe mine păcătosul, Mântuitorule, ca pe smochinul neroditor, ci adăpând sufletul meu cu lacrimile pocăinţei dărueşte-mi rod pe mulţi ani înainte ca să Ţi-L pot închina Ţie, Multmilostive. Doamne Multmilosârde! Tu, oarecând, prin gura slujitorului lui Moise, Iosua, fiul lui Navi, ai oprit pentru o întreagă zi mişcarea soarelui şi a lunii, atâta timp cât poporul israelitean se răzbuna pe duşmanii săi."

Aşa, Doamne, şi astăzi reţine, până la timpul potrivit, pe cei care mă înconjoară pe mine şi uneltesc gânduri de strămutare, de înlăturare şi de izgonire a mea. Aşa, Doamne, şi acum nimiceşte dorinţele şi cerinţele rele, astupă gura şi inima tuturor celor ce mă judecă, mă defăima, mă înjosesc, mă urăsc şi uneltesc răul împotriva mea.

Oare nu Tu, Doamne, ai vestit apostolului Pavel: Nu te teme ci vorbeşte şi nu tăcea. Pentru că Eu sunt cu tine şi nimeni nu va pune mâna pe tine ca să-ţi facă rău.