Irina Kostenko, o tanara mamica din Rusia, a devenit viral pe Instagram datorita aspectului sau tanar si sexy, care a indus in eroare multi utilizatori cu privire la varsta ei. La doar 33 de ani, ea este mama a trei copii si bunică, un lucru care a surprins pe multi.

O mamica aparent tanara

Cu un aspect de invidiat si trăsături de manechin, Irina a reusit sa isi castige popularitatea pe retelele sociale, unde poza mereu alaturi de cele trei fiice ale sale. Cu toate acestea, lumea avea dificultati in a crede ca este mama a trei copii si bunică la varsta de 33 de ani.

Intr-un interviu acordat, Irina a dezvaluit ca prima sa fiica s-a nascut cand ea avea doar 16 ani, iar fiica ei mai mare a devenit mama la 17 ani. Aceasta poveste de viata emotionanta a impresionat pe multi, iar Irina se declara fericita si mandra de statutul sau de bunică.

Reclamă

Fericirea unei bunicute tinere

Statutul de bunică ii aduce Irinei multa fericire si emotie. Cu un zambet pe buze, ea povesteste cu drag despre micuta Adeline, care s-a nascut in familia lor in vara anului 2021. La doar 2 ani, nepoata ei ii umple inima de bucurie si tandrete, iar Irina se topeste cand este numita „bunicuță”.

Irina Kostenko este un exemplu de putere, iubire si frumusete, reusind sa combine perfect rolurile de mama si bunică intr-un mod admirabil. Cu un aspect tanar si o personalitate calda, aceasta rusoaica sexy a cucerit inimile multor oameni si a demonstrat ca varsta este doar un numar.