Compania Dedeman, deținută de frații Pavăl, face angajări masive în diferite orașe din România, iar salariile oferite sunt tentante pentru cei interesați. Cât câștigă un consultant în vânzări sau un project manager în cadrul acestei companii?

Dedeman face angajări masive, iar salariile sunt uriașe

Dedeman, unul dintre cei mai mari retaileri din România, este în căutare de noi angajați pentru diverse poziții, iar salariile oferite sunt pe măsură. Un consultant în vânzări la Dedeman poate ajunge să câștige peste 6.000 de lei pe lună, în funcție de experiență și performanțe. Acesta trebuie să ofere consultanță clienților, să se implice în procesul de aprovizionare și să contribuie la buna funcționare a raionului de vânzare.

Un project manager la Dedeman poate câștiga chiar peste 10.000 de lei lunar, având inclusiv bonusuri și alte beneficii. Salariile atractive oferite de compania fraților Pavăl fac ca aceste poziții să fie foarte căutate în piața muncii din România.

Reclamă

Un nou magazin Dedeman a fost deschis recent în Arad

Pe lângă angajările masive, frații Pavăl au deschis recent un nou magazin Dedeman în Arad, care a creat 175 de locuri de muncă. Investiția în deschiderea acestui magazin a fost una semnificativă, în valoare de 19 milioane de euro, acoperind cheltuielile pentru teren, construcție, echipamente și stoc de produse.

Noul magazin Dedeman din Arad se întinde pe o suprafață de 18.000 de metri pătrați, oferind o gamă variată de produse pentru grădină, amenajări interioare și exterioare, precum și articole pentru construcții și amenajări. Investiția în acest magazin reflectă angajamentul companiei de a extinde prezența sa în diferite regiuni din România.

Dedeman continuă să fie unul dintre jucătorii importanți de pe piața de retail din România, oferind nu doar produse de calitate, ci și oportunități de carieră pentru cei interesați. Angajările masive și salariile atractive sunt un semn al evoluției companiei, iar deschiderea noului magazin din Arad demonstrează dorința de a se extinde și de a crea locuri de muncă în diferite regiuni ale țării.