In perioada iunie, o fabrica de carton ondulat din Bolintin Deal, județul Giurgiu, face angajări în masă. Cu un salariu de 5.500 lei și numeroase beneficii, aceasta oferă oportunitatea de a intra într-un mediu de lucru dinamic și competitiv.

Potrivit reprezentanților firmei, pentru a aplica la aceste posturi, candidații trebuie să aibă o experiență minimă de 6 luni în domeniu, să fie calificați ca stivuitoristi și să aibă studii de minimum 10 clase, școală profesională sau liceu. În ceea ce privește beneficiile oferite, acestea includ un salariu atractiv de 5.500 lei brut, prime de Crăciun și Paște de 1.000 de lei brut pentru fiecare eveniment, primă de policalificare, primă de performanță, primă de recomandare și alte facilități, precum tichete de masă în valoare de 35 lei pe zi, subvenție pentru cantină, card automat pentru cafea, abonament pentru servicii medicale, etc.

Detalii despre locație și contact

Sediul firmei se află în Bolintin Deal, la doar 11 km de București, iar compania asigură transport din zona Pitești, Prundu. Persoanele interesate de această oportunitate de angajare sunt invitate să trimită CV-ul la adresa de e-mail recrutare@dunapack-packaging.com sau să contacteze telefonic la numerele 0799 411 412 sau 0739 677 097 pentru mai multe detalii.

Reclamă

Cu un mediu de lucru stimulant și pachet salarial atractiv, fabrica de carton ondulat din Bolintin Deal oferă posibilitatea de a face o schimbare în cariera profesională și de a evolua într-un domeniu dinamic și competitiv. Așadar, pentru cei care își doresc să se alăture echipei Dunapack Packaging, acum este momentul perfect pentru a aplica și a profita de această oportunitate unică de angajare.