O fabrica de carton ondulat din Bolintin Deal, Județ Giurgiu, se pregătește să facă angajări în masă, oferind viitorilor angajați un salariu atractiv de 5.500 lei, tichete de masă și prime substanțiale. Cu sediul situat la doar 11 km de București, firma caută persoane cu experiență și calificare pentru a completa echipa.

Reprezentanții firmei din Bolintin Deal anunță că este momentul pentru o schimbare și că sunt în căutare de noi colegi pentru a-și mări echipa. Cu cerințe clare precum experiență de minimum 6 luni, calificare de Stivuitorist și studii de minimum 10 clase, școală profesională sau liceu, firma promite un mediu de lucru stabil și oportunități de creștere profesională.

Beneficiile oferite de companie sunt generoase, inclusiv un salariu de 5.500 lei brut, primă de Crăciun și Paște de 1.000 lei brut pentru fiecare eveniment, primă de policalificare, primă de performanță, primă de recomandare, tichete de masă în valoare de 35 lei/zi, subvenție pentru cantină, card automat pentru cafea, abonament pentru servicii medicale și altele.

Reclamă

Dacă te regăsești în cerințele și beneficiile oferite de firma din Bolintin Deal, poți trimite CV-ul tău la adresa de email recrutare@dunapack-packaging.com. Pentru mai multe detalii sau întrebări, poți contacta reprezentanții la numerele de telefon 0799 411 412 sau 0739 677 097. Cu transport asigurat din Pitești, zona Prundu, firma se asigură că noii angajați vor ajunge la locul de muncă fără probleme.

Astfel, dacă ești în căutarea unui loc de muncă stabil și bine remunerat, firma de carton ondulat din Bolintin Deal ar putea fi opțiunea perfectă pentru tine. Așadar, nu ezita să aplici și să faci parte din echipa lor în creștere.