Sasha Ioan, fiul adorat al artistei Theo Rose, și-a sărbătorit recent prima aniversare. Micuțul a împlinit un an de viață, iar Theo Rose a făcut public un mesaj emoționant în mediul online pentru a marca această zi specială.

O transformare frumoasă:

Acum un an, pe data de 14 iunie 2023, viața lui Theo Rose s-a schimbat complet odată cu venirea pe lume a lui Sasha Ioan, fiul său cu regizorul Anghel Damian. De atunci, micuțul a devenit centrul atenției și dragostea necondiționată a părinților săi.

Chiar dacă agenda artistei este mereu plină cu concerte, evenimente și alte activități, Theo Rose face tot posibilul să petreacă cât mai mult timp alături de fiul său. Dragostea și devotamentul pe care îl arată față de micuț sunt evidente în fiecare gest și fiecare cuvânt rostit.

Reclamă

Mesaj de iubire și recunoștință:

Cu ocazia aniversării primului an de viață al lui Sasha Ioan, Theo Rose a publicat un mesaj emoționant pe platforma de social media InstaStory. Însoțit de un video adorabil cu micuțul, artista a transmis următorul mesaj plin de emoție:

„Mami, ești pură iubire, fericire și adevăr. Ai de la cine învăța. La mulți ani!”

Clipul postat conținea imagini cu Sasha și cu tatăl său, Anghel Damian, evidențiind momentele de bucurie și dragoste din viața micuțului și a părinților săi.

Această zi specială a fost marcată prin gestul emoționant al artistei, care a dorit să împărtășească cu fanii ei fericirea și recunoștința pentru primul an de viață al fiului său.

Prin aceste momente pline de iubire și emoție, Theo Rose demonstrează că familia și copilul ei sunt cele mai importante lucruri din viața sa, iar micuțul Sasha Ioan este centrul universului său.