Saturn a intrat in constelatia Varsator. In aceasta pozitie, planeta va ramane pana in 2026. Potrivit astrologului Maria Sopolnova, influenta acestei planete in Varsator va fi resimtita de toate semnele zodiacului fara exceptie. Afla ce se intampla cu reprezentantii cercului zodiacal in urmatoarea perioada.

Timpul lui Saturn in Varsator este ideal pentru a uni oameni cu ganduri similare in jurul unui obiectiv comun. Fii corect, disciplinat, invata sa accepti ceea ce se intampla.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Pentru Berbec, urmatoarea perioada va fi foarte buna. Gandeste-te la propria ta afacere, incepe propria ta afacere. Drept urmare, veti obtine rezultate excelente si va veti imbunatati abilitatile. Cel mai bine este sa lucrezi in echipa, cu o echipa de oameni cu ganduri asemanatoare. Posibila deteriorare a relatiilor cu rudele. In ceea ce priveste sanatatea, ar trebui sa ai grija de picioarele tale.

Reclamă

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Taurul va avea sanse excelente de auto-realizare profesionala. Depuneti toate eforturile pentru a va dezvolta cariera si pentru a merge mai departe spre obiectivele dvs. Daca nu va place jobul dvs. actual, nu ezitati sa il schimbati. Nu ar trebui sa stati cu mainile in san. In plus, fiti pregatiti pentru o serie de situatii neplacute in relatiile cu superiorii sau partenerii. Incercati sa armonizati relatiile in familie. Ai grija la genunchii.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Un moment foarte important pentru Gemeni. Transformarea gandirii si a atitudinii fata de valorile spirituale este posibila. Daca actionezi cinstit, nobil, atunci norocul iti va zambi in toate domeniile. In caz contrar, situatiile neplacute nu pot fi evitate. Relatiile cu familia si prietenii se pot deteriora. Ai grija la pelvis si solduri.

Aceste sunt doar cateva dintre influentele pe care Saturn le va avea asupra semnelor zodiacale. Este important ca fiecare zodie sa fie constienta de aceste aspecte si sa se pregateasca pentru schimbarile ce vor veni odata cu tranzitia lui Saturn in constelatia Varsator. Astrologia poate oferi o perspectiva interesanta asupra vietii si relatiilor noastre, iar analiza acestei tranzitii poate fi un ghid util pentru a naviga cu succes prin aceasta perioada.