In aceasta prima saptamana a lunii iunie, astrologul Cristina Demetrescu a dezvaluit ca schimbari importante vor avea loc pentru toate zodiile. Energia astrala abunda in oportunitati pentru tranzactii si schimbari semnificative in viata nativilor. Trigonul rar intre Jupiter si Pluton deschide o ușă către o nouă eră, una în care inteligența și adaptabilitatea sunt cheile succesului.

Saptamana incepe cu o energie electrica pentru Berbeci. Este timpul sa tina pasul cu schimbarile rapide din viata lor. Planificarea strategica este cheia, in locul reactiilor impulsive. Cu multiple evenimente care se suprapun, este esential sa se stabileasca obiective clare si sa se urmeze un plan bine pus la punct pentru a evita frustrarile.

Pentru Tauri, atmosfera este mai linistita si relaxanta. Este momentul potrivit sa se concentreze asupra propriilor dorinte si obiective. Cu toate acestea, aspectele financiare necesita atentie sporita. Este posibil sa apara oportunitati importante in acest domeniu, iar gestionarea adecvata a banilor este cruciala pentru succes.

Reclamă

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Energia este in favoarea Gemenilor in aceasta saptamana. Cu sprijinul lui Venus si Jupiter, viata sentimentala este sub semnul norocului si al curajului. Este momentul sa isi urmeze viziunea si sa ia initiativa in a-si da forma visurilor lor. Luna noua deschide drumuri noi si ii indeamna sa fie clar in ceea ce isi doresc.

Saptamana aceasta este plina de energie si oportunitati pentru toate zodiile. Cu un plan clar si o abordare pozitiva, fiecare semn zodiacal poate sa profite la maximum de influentele astrologice si sa avanseze in directia dorita.