Serghei Mizil, cunoscut om de afaceri și fost concurent al emisiunii "Ferma vedetelor", a avut parte de o intervenție chirurgicală pe inimă. Acesta a vorbit în exclusivitate pentru Xtra Night Show despre experiența prin care a trecut și cum se simte în prezent.

După ce a suferit operația, Serghei Mizil a fost externat din spital în urmă cu doar o zi. Într-un interviu acordat emisiunii de la Antena Stars, acesta a dezvăluit detalii despre intervenția suferită și starea sa de sănătate în prezent.

Conform declarațiilor sale, Mizil a fost supus unei intervenții de implantare a unui stent pe inimă. Cu toate acestea, el a ținut să sublinieze că nu a suferit un infarct și că nu are nicio problemă majoră de sănătate. Acesta a mărturisit că se supune periodic unor controale medicale pentru a-și monitoriza starea de sănătate și a se asigura că totul este în regulă.

Reclamă

"Toată lumea a zis că am mierlit, că nu știu ce, dar n-am nimic. Deci nu am făcut nici infarct, nici nimic… mă verific la cât s-a consumat, mă duc periodic și îmi fac control la doctor. Ieri am venit la spital, azi am plecat. Mi-am făcut un stent și am plecat să beau un spritz", a declarat Mizil.

Omul de afaceri a dezvăluit și că intervenția a avut o durată destul de scurtă, aproximativ două ore și jumătate. De asemenea, acesta a ales să efectueze operația la o clinică privată, pentru care a plătit suma de 4000 de euro.

„Eu am înțeles că stent îți pune Statul doar dacă ai făcut infarct. Eu nu vreau să fac infarct! M-am dus aici că-s condiții bune și m-a costat 4000 de euro tot”, a mai adăugat Mizil.

Serghei Mizil renunță la fumat după intervenția pe inimă

În cadrul aceluiași interviu, Serghei Mizil a făcut o mărturisire surprinzătoare. Acesta a anunțat că a luat decizia de a renunța la fumat, conștient fiind de efectele negative pe care fumatul le poate avea asupra sănătății sale.

"Mă voi lăsa de fumat!", a afirmat omul de afaceri, subliniind astfel faptul că este hotărât să își îmbunătățească stilul de viață și să își protejeze inima.

Renunțarea la fumat este un pas important în direcția menținerii unei sănătăți bune. Acest obicei nociv poate crește riscul de apariție a bolilor de inimă, inclusiv al infarctului miocardic.

Concluzii

Operația pe inimă suferită de Serghei Mizil a stârnit interesul publicului, iar declarațiile sale au adus mai multă claritate asupra intervenției și stării sale de sănătate. Chiar dacă nu a fost vorba despre un infarct, Mizil a ales să se supună unei intervenții de implantare a unui stent pentru a se asigura că inima sa este într-o stare bună.

De asemenea, decizia de a renunța la fumat reprezintă un pas important în menținerea sănătății și îmbunătățirea calității vieții. Serghei Mizil este hotărât să își protejeze inima și să adopte un stil de viață mai sănătos.

Este esențial ca fiecare persoană să își acorde atenție propriei sănătăți și să se consulte cu medici specialiști pentru a preveni sau trata eventuale afecțiuni. Prin astfel de măsuri, se poate asigura o viață mai lungă și mai fericită.