Telefonul mobil înmormântat cu bunica: nepoții primesc un mesaj neașteptat

O poveste uluitoare a captivat recent atenția oamenilor din întreaga lume. Nepoții unei femei din Marea Britanie, care și-au îngropat bunica alături de telefonul ei mobil, au primit un mesaj surprinzător la trei luni după înmormântare.

Reclamă

Comunicare dincolo de mormânt?

Lesley Emerson, în vârstă de 59 de ani, a murit de cancer. Familia, fiind foarte atașată de ea, a decis să-i pună telefonul mobil lângă corp în mormânt. Astfel, atunci când le era dor de bunica lor, nepoții îi trimiteau mesaje pentru a simți că încă este cu ei.

Drama a atins apogeul în momentul în care nepoata lui Lesley, Sheri, a primit un mesaj de pe numărul bunicăi sale, în care i se răspundea la toate mesajele trimise anterior. Textul mesajului era: “Veghez asupra ta. Vei trece peste și totul va fi bine.” Șocată, tânăra a afirmat că era în stare de șoc și nu știa ce să creadă.

Nepoata i-a răspuns la mesaj, întrebând “Cine este?” și a sunat imediat numărul. La celălalt capăt al firului, un bărbat a răspuns, dezvăluind că folosește numărul respectiv de câteva săptămâni. El a mărturisit că a început să primească mesaje de la numere necunoscute, dar a crezut că este o glumă din partea prietenilor săi și a decis să le răspundă.

Operatorul telefonic, în centrul atenției

Se pare că operatorul telefonic este de vină pentru situația tensionată. Deși compania le-a promis membrilor familiei că nu va da numărul mai departe altcuiva, acest lucru s-a întâmplat totuși, la trei ani după decesul lui Lesley Emerson. Fiul femeii a declarat că este îngrozit de situație, în timp ce reprezentanții operatorului telefonic și-au cerut scuze familiei pentru incident.

Această poveste emoționantă demonstrează cât de importantă este comunicarea pentru oameni și cât de mult pot afecta astfel de erori viețile celor implicați. Fără îndoială, acest eveniment a lăsat o amprentă puternică în inimile membrilor familiei Emerson.