Lead: După anunțul divorțului de Marius Elisei înainte de Crăciun, Oana Roman este din nou în fața unor probleme dificile. Mama sa, Mioara Roman, se află internată în spital, după ce starea sa de sănătate s-a înrăutățit în ultimele zile. Fiica vedetei, Catinca Roman, a dezvăluit informația în mediul online.

Starea de sănătate a Mioarei Roman, mama Oanei, s-a înrăutățit în ultimele zile, declanșând îngrijorare în rândul familiei. Pentru a se asigura că starea sa este monitorizată corespunzător, fiicele sale au decis să o ducă imediat la spital pentru a-i fi făcut testul pentru Covid-19. După ce rezultatul a ieșit negativ, Mioara Roman a fost internată și urmează să fie externată vineri, 15 ianuarie.

Oana Roman se mută cu mama ei

În situația dificilă în care se află familia, Oana Roman a luat o decizie emoționantă: aceea de a se muta cu mama sa pentru a-i fi alături în aceste momente grele. Mioara Roman se confruntă cu multiple afecțiuni și a avut crize de sănătate în ultima perioadă, iar aceasta este dovada iubirii și implicării deplină pe care Oana o are față de femeia care i-a dat viață.

Reclamă

"Când o vezi, nu o recunoști," a declarat Oana Roman, adăugând astfel o notă de dramatism situației prin care trece mama sa.

Noutăți despre starea de sănătate a Mioarei Roman

Familia Roman traversează o perioadă dificilă, iar fanii și prietenii apropiați sunt nerăbdători să afle cum evoluează starea de sănătate a Mioarei Roman. Cu toate acestea, nu au fost oferite detalii suplimentare despre afecțiunile cu care se confruntă mama Oanei și nici despre tratamentul pe care îl urmează.

Cu toate acestea, ne dorim ca Mioara Roman să se recupereze cât mai repede și să revină în sânul familiei sale, alături de fiicele sale și de toți cei care o iubesc și o apreciază.

Articolul nostru reflectă îngrijorarea și implicarea noastră față de această situație și dorim ca informațiile furnizate să fie la fel de utile și valoroase pentru cititorii noștri.

Pentru mai multe noutăți și actualizări despre starea de sănătate a Mioarei Roman, vă invităm să ne urmăriți în secțiunea specială dedicată acestui subiect.