Lead: O clipă necugetată și un ceas rău au dus la un sfârșit tragic pentru o tânără mamă în vârstă de doar 30 de ani. Întoarcerea acasă de la rudele din Sîngera s-a transformat într-un coșmar pentru Valentina, care a fost ucisă într-un accident provocat de o polițistă beată. Incidentul a avut loc luni noaptea, în jurul orei 01:40, și a șocat întreaga comunitate.

În drumul lor spre casă, Valentina și fiica ei de 6 ani se aflau într-un moment de neatenție. Polițista beată a pierdut controlul volanului și a intrat în plin în mașina condusă de tânăra mamă. Impactul devastator a avut consecințe tragice: Valentina a pierit pe loc, iar fiica ei și o adolescentă de 17 ani au fost grav rănite și au fost transportate de urgență la spital.

Investigațiile ulterioare au scos la iveală că polițista vinovată, în vârstă de 22 de ani, era sub influența alcoolului în momentul accidentului. Testarea cu etilotestul a arătat o alcoolemie de 0.52 mg/l în aerul expirat. Această descoperire a dus la suspendarea imediată a polițistei din funcție și reținerea ei pentru 72 de ore. Ea urmează să fie prezentată în fața instanței cu propunerea de arestare.

Reclamă

Durere și șoc în familia și în rândul prietenilor Valentinei

Familia și prietenii Valentinei au fost zguduiți de această tragedie neașteptată. Mesaje de condoleanțe au inundat rețelele de socializare, exprimând durerea și șocul resimțite față de pierderea unei ființe dragi. "Doamne ferește ce durere familiei. Nu dă Doamne la nimeni. Atât de tânără și frumoasă, și un nimeni i-a luat viața. Polițistă, tânăra parte feminină și să te urci beată la volan? Chiar dacă nu era polițistă, dar ești tânără, ești domnișoară, cum poți să te înbeți? Doamne ferește ce tineret în ziua de azi, beție și fumat. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace! Condoleanțe familiei", au fost câteva dintre cuvintele de încurajare și compasiune adresate familiei îndoliate.

Această tragedie este un avertisment puternic cu privire la consecințele grave pe care le poate avea consumul de alcool înainte de a urca la volan. Este de datoria noastră, ca societate, să ne asigurăm că astfel de cazuri nu se repetă și să ne asumăm responsabilitatea de a educa și informa tineretul cu privire la pericolele consumului de alcool în trafic.

Ultima rugăminte pe care o putem face este să fim solidari cu familia și prietenii Valentinei în aceste momente de profundă durere și să ne rugăm pentru odihna sufletului ei.