Te iubește o pisică? Vei trăi mai mult! Cum ne ajută pisica atunci când suntem bolnavi

Pisica poate fi miraculoasă! Oamenii de știință sugerează că iubirea unei pisici poate prelungi viața, iar studiile confirmă că cei care dețin o pisică au riscuri mai mici de a suferi un infarct, conform cercetătorului Adnan I Qureshi.
Conviețuirea cu animalele de companie, în special cu pisicile, reduce riscurile de stres, depresie și boli cardiovasculare.
Torsul pisicii și efectele sale benefice
Torsul unei pisici are efecte fascinante asupra sănătății umane. Acesta nu doar că eliberează endorfine la pisici, dar poate reduce și hormonii de stres și tensiunea arterială la oameni, făcând gestionarea bolilor mai ușoară.
Frecvențele torsului, calibrate între 25 și 140 Hz, sunt asociate cu vindecarea fracturilor, reparația articulațiilor și a tendoanelor, precum și cu vindecarea rănilor.
Iată câteva dintre beneficiile torsului pisicii:
- Vindecarea fracturilor și reparația articulațiilor și a tendoanelor.
- Ameliorarea problemelor respiratorii și facilitarea respirației.
- Reducerea intensității migrenelor.
Pisicile sunt recunoscute pentru capacitatea lor rapidă de vindecare în cazul fracturilor, având o incidență scăzută a problemelor articulare și a cancerului osos, ceea ce sugerează că torsul este metoda lor de a accelera procesul de vindecare.
De asemenea, oamenii simt că pot respira mai ușor în compania unei pisici care toarce, iar migrenele se ameliorează semnificativ în prezența acestor animale.
Care sunt noile sume care vor intra pe cardurile de alimente. Data la care va fi livrata noua tranșă de bani
Se dă a 13-a pensie înainte de Paște 2025! Despre ce sumă de bani este vorba? Marcel Ciolacu: „Am decis în coaliţie acordarea unui sprijin financiar”
Elevii care vor primi 352 de lei în luna martie: Cum se calculează și care este cuantumul minim al burselor în 2025
Conținutul publicat pe dinpopor.ro poate fi preluat doar în limita a 500 de caractere, cu menționarea sursei și link activ. Orice utilizare neautorizată reprezintă o încălcare a Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și va fi sancționată conform legislației în vigoare. 🚨