Un tanar din Vaslui a trait o experienta incredibila in noaptea nuntii sale, descoperind cu surprindere ca proaspata sa sotie, chiar daca fusese casatorita de trei ori inainte, era inca virgina. Cum a fost posibil acest lucru si ce s-a intamplat cu adevarat in acea noapte, sunt intrebari care merita sa fie lamurite. Bancul zilei ne ofera o perspectiva amuzanta asupra acestei situatii neasteptate.

In noaptea nuntii, doi tineri din Vaslui, proaspat casatoriti, se pregateau sa isi inceapa viata impreuna. Cu toate acestea, proaspata sotie ii marturiseste tanarului sot ca este inca virgina. Raspunsul tanarului nu se lasa asteptat, fiind uluit de afirmatia facuta de sotia sa, mai ales avand in vedere faptul ca aceasta fusese casatorita de trei ori inainte. Bancul spus de sotie aduce un strop de umor si absurd in aceasta situatie, aratand ca adevarul se afla uneori la intersectia dintre fapte si fictiune.

Bancuri haioase despre proaspetii casatoriti

  1. Tânără soţie către soţ: – Eu ştiu să gătesc bine doar prăjitura şi peştele. – Nu-ţi face griji, cu timpul vei învăţa. Însă acum, spune-mi ce este în farfurie: prăjitură sau peşte?
  2. La starea civilă, departamentul Căsătorii, ofiţerul de serviciu se adresează viitoarei mirese: – Domnişoară , vă rog să nu mai veniţi cu domnul în aşa stare… E a patra oară luna asta când vine beat mort… – Îmi cer scuze,… Dar când îi treaz, nu vrea să mai vină …
  3. Mama îşi întreabă fiica proaspăt căsătorită: – Cum te tratează soţul tău? – Foarte bine mamă, îmi cumpără tot ce îi cer! – Înseamnă că ceri puţin…

Aceste bancuri despre proaspetii casatoriti dau o nota amuzanta si realista asupra relatiilor de cuplu, aducand un zambet pe fetele celor care le citesc. Desi situatiile descrise pot parea exagerate, ele reflecta unele aspecte comice ale vietii de cuplu, cu care multi se pot identifica.

Reclamă

Prin urmare, bancul zilei ne ofera o perspectiva amuzanta asupra unor situatii inedite din viata de cuplu, aducand un strop de umor in viata noastra cotidiana. Este important sa stim sa privim lucrurile cu umor si sa ne bucuram de momentele de absurditate pe care le intalnim, pentru a face fata cu zambetul pe buze provocarilor vietii.