Top 10 bancuri cu Bulă

Data actualizării: 13 iulie 2025

Bancurile cu Bulă au fost și vor rămâne la mare căutare. Când vrei să râzi, știi sigur că aceste clasice nu vor da greș niciodată. Spune-le și prietenilor tăi și râdeți împreună.

-Mihai, ce mașină are tatăl tău? -Mercedes. E om de afaceri.
-Bine, stai jos. Alina, ce mașină are tatăl tău?
-BMW. E doctor.
-Bravo, stai jos. Gigel, tatăl tău ce mașină are?
-Logan. -La tablă! După ce iese Gigel la tablă:
-Auzi, dar ce e tatăl tău?
-Procuror.
-10! Mergi înapoi în bancă.
***
BANC | O femeie la Judecata de Apoi:
– Ai păcătuit?
– Nu.
– Ai băut?
– Nu. – Ai precurvit?
– Nu.
– Bine, Petre, adu o pereche de aripi.
– Oh, mă faceți înger?
– Nu, gâscă!

***
Merge Bulă la poştă şi îi spune poştaşului:
– Nu vă supăraţi, aştept o scrisoare!
– Nu mă supăr. Aşteptaţi!


*****

Citește și:

Mama lui Bulă stătea de vorba la cofetărie cu două vecine.
Subiectul: cât de mult câștigă copiii lor.
Prima: – Vasile, băiatul meu, a ajuns mare chirurg și are atât de mulți bani încât a făcut cadou o mașină unui prieten de-al lui.
A două: – Gheorghiță al meu a ajuns mare avocat și are atâția bani încât a făcut cadou un apartament unui prieten de-al lui.
Mama lui Bulă: – Bulă al meu n-a învățat nimic, nu s-a ales nimic de el, e șomer și se droghează. Și, colac peste pupăză, e și homosexual. Norocul lui că are doi amanți, unul doctor și unul avocat, care i-au făcut cadou o casă și o mașină.

***

Bula in clasa intai ii dadea bataie de cap profesoarei sale. La un moment dat,aceasta il intreaba:

– Bula! Care este problema ta?

Bula spune: – Sunt mult prea destept pentru clasa intii. Sora mea este in clasa a treia, iar eu sunt si mai destept decit ea! De aceea cred ca ar trebui sa fiu mutat in clasa a treia. Profesoara, nervoasa, il duce pe Bula la directorul scolii si ii explica acestuia dorinta lui Bula.

In urma discutiei, directorul si doamna profesoara hotarasc sa ii dea lui Bula un test, iar daca acesta va trece, va fi mutat in clasa a treia, iar daca nu, va trebui sa ramina in clasa intii si sa se poarte frumos.

Directorul: – Cat fac 3 x 3?

– 9.

– Cat fac 6 x 6?

– 36.

– Cat fac 9 x 9?

– 81. Si tot asa, raspunde la toate intrebarile la care un elev de clasa a treia ar trebui sa stie sa raspunda. Bula parea sa se descurce foarte bine. Directorul, privind spre profesoara acestuia, ii spune: – Cred ca Bula poate sa fie mutat direct in clasa a treia.

Profesoara, cunoscind tendinta micului Bula spre lucruri ce au legatura cu sexul, ii spune directorului: – Lasati-ma si pe mine sa ii pun cateva intrebari, inainte de a lua o asemenea decizie. Atat directorul cat si Bula sunt de acord, iar profesoara isi incepe intrebarile:

– Ce are vaca 4 si eu am numai doua?

– Picioare.

– Ce ai tu in pantaloni, iar eu nu am? Ochii directorului se maresc! Dar inainte de a reusi sa il opreasca pe Bula, acesta raspunde:

– Buzunare. Directorul rasufla usurat si ii spune profesoarei: – Cred ca ar trebui sa il mutam in clasa a cincea, pentru ca sincer eu nu as fi stiut sa raspund la ultimele doua intrebari…!

***

De ziua soacrei, Bulă se prezintă cu un pacheţel într-o mână şi cu o puşcă în cealaltă. – La mulţi ani, mamă soacră! Ţi-am adus o pereche de cercei de aur.

– Mulţumesc, Bulă. Dar cu puşca ce vrei să faci?

– Păi, de găuri în urechi nu ai nevoie?

*****

Bulă se laudă lui Ștrulă: – După ani de zile, am reușit să găsesc punctul G al soției mele.

– Și unde era?

– La sora-să!

Cele mai amuzante bancuri cu Bulă la școală Cele mai tari bancuri cu Bulă

Profesoara: – Bulă, cum se numesc persoanele care continuă să vorbească altora, deşi e clar că cele din urmă nu mai sunt interesate de discuţie?

Bulă: – Se numesc profesori, doamnă.

*****

Profesoara încearcă să predea lecții de psihologie unor copii. Ea intră în clasa spunând: – Cine crede că e prost să se ridice în picioare! După câteva secunde, se ridică în picioare Bulă. Profesoară i se adresează:

– Tu de ce crezi că ești prost?

– Nu sunt prost, doamnă, dar îmi părea rău să stați în picioare numai dumneavoastră!

*****

La școală, profesoara îi întreabă pe copii ce fel de meserii au tații lor. – Gigel, tatăl tău ce meserie are?

– Inginer! răspunde acesta.

– Foarte bine! Dar tatăl tău, Ionel?

– Avocat! răspunde Ionel. – E o meserie foarte bună!

Bulă, tatăl tău ce meserie are?

– Medic stomatolog agricol!

– Păi, Bulă, ce înseamnă asta?

– Pune dinți la greblă!

*****

La școală, învățătoarea îl întreabă pe Bulă: – Ia zi, Bulă, tu știi cine a introdus acupunctura în țara noastră?

– Da, Vlad Țepeș.

*****

Tati, mi-ai spus odată că ai rămas corigent la istorie în clasa a VII-a.

– Mda, Bulă. Dar de ce îmi reaminteșți acum?

– Vroiam să-ți spun că istoria se repetă!

*****

Bulă, neavând studii, se hotărăște să-și facă o fermă. În prima lună își cumpără 100 de pui, în a două lună își mai cumpără 100 și tot așa timp de un an. După un an se întâlnește cu Strulă:

– Ce-ți mai face ferma, mai Bulă? întreabă Strulă.

– Rău, Ștrulă, rău!

– Da de ce?

– Păi nu mai am nici un pui!

– Cum așa?

– Nu știu, mă. Cred că fac ceva greșit. Ori îi plantez prea adânc ori nu îi ud destul…

*****

Se duce Bula la doctor, sa-i dea o reteta pentru slabit.

– In fiecare dimineata trebuie sa alergi opt kilometri, zice doctorul. Peste un an, vino sa evaluam rezultatele. Trece un an si doctorul primeste un telefon de la Bula:

– Stiti, nu pot sa vin astazi.

– De ce? intreaba doctorul. Ai facut ce ti-am spus?

– Tocmai aici este problema, sunt la aproapre trei mii de kilometri de casa.

Bancurile cu Bulă reprezintă o categorie aparte în umorul românesc, fiind cunoscute pentru amestecul lor de ingeniozitate, ironie și uneori absurditate.

În centrul atenției se află personajul Bulă, un prototip al copilului curios, nonconformist și deseori naiv, care reușește să aducă zâmbetul pe buze prin replicile sale surprinzătoare și situațiile neprevăzute în care se regăsește.

Deși bancurile sunt prezentate într-un stil simplu și accesibil, ele reușesc să facă aluzii subtile la diverse aspecte ale vieții sociale și culturale, cum ar fi relațiile de familie, educația sau profesiile, confruntând adesea stereotipurile și convențiile societății.

Un aspect fascinant al bancurilor cu Bulă este capacitatea lor de a traversa generațiile, păstrându-și relevanța și farmecul în fața unor audiențe diverse.

Aceste glume nu doar că oferă o evadare comică din cotidian, dar reușesc și să contureze un portret al umanului, cu toate imperfecțiunile și absurditățile sale.

În esență, Bulă este oglinda societății, reflectând într-un mod amuzant și adesea absurd dilemele și provocările vieții cotidiene.

În concluzie, bancurile cu Bulă demonstrează că umorul poate fi un instrument puternic de comunicare și reflecție, capabil să unească oameni de diverse vârste și medii culturale.

Fie că este vorba despre o situație școlară neobișnuită, o replică neașteptată sau o observație ironică despre societate, bancurile cu Bulă nu își pierd niciodată capacitatea de a aduce zâmbetul pe buze, rămânând un element esențial al culturii umoristice românești.

Prin simplitatea și ingeniozitatea lor, aceste glume continuă să fie relatate între prieteni și familie, perpetuându-se astfel într-un circuit fără sfârșit al bunei dispoziții.

Citește și:
🔹ATENȚIE!
Conținutul publicat pe dinpopor.ro poate fi preluat doar în limita a 500 de caractere, cu menționarea sursei și link activ. Orice utilizare neautorizată reprezintă o încălcare a Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și va fi sancționată conform legislației în vigoare. 🚨