Stan Raisa, o fetiță în vârstă de 2 ani și 5 luni, a fost căutată de peste 12 ore în comuna Breasta din județul Dolj. Copila a ieșit voluntar din locuința părinților și nimeni nu a văzut în ce direcție a plecat. După ore de căutări intense, micuța a fost găsită moartă marți dimineață, 28 mai.

Ore de căutări disperate

După ce părinții au alertat autoritățile cu privire la dispariția micuței Stan Raisa, un adevărat efort de căutare a fost inițiat în comuna Breasta. Sute de oameni, jandarmi și chiar un elicopter au participat la acțiunile de căutare, explorând câmpurile, clădirile abandonate și alte locuri din preajma localității. Cu toate acestea, speranțele de a o găsi pe fetiță în viață s-au diminuat treptat odată cu trecerea timpului.

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Dolj, zeci de polițiști, jandarmi și pompieri au fost implicați în operațiune, iar sprijinul a venit și din partea Salvamont Gorj și Salvamont Vâlcea, care au folosit drone cu termoviziune în căutarea micuței. Chiar și voluntari din comună, conduciători de ATV și moto-cross, s-au alăturat efortului comun de căutare pe o zonă extinsă de aproximativ 15 km pătrați.

Reclamă

Tragedia descoperită

Cu toate eforturile depuse, tragedia a fost descoperită în dimineața zilei de 28 mai, când micuța Stan Raisa a fost găsită moartă. Potrivit informațiilor actualizate, conform Plus Oltenia, se pare că fetița ar fi fost omorâtă. Toate aceste detalii au șocat comunitatea din Breasta și au lăsat în urmă un val de tristețe și indignare.

Această poveste tragică reprezintă un adevărat coșmar pentru familia micuței Stan Raisa și pentru întreaga comunitate din comuna Breasta. Autoritățile continuă să investigheze circumstanțele exacte în care s-a produs acest tragic eveniment, iar răspunsul la întrebarea "De ce?" rămâne în aer, plin de durere și neînțelegere.